falsefalsefalsefalsefalsefalsefalsefalse

Lots
Starting..,
Ending..,

Lots
Starting..,
Ending..,

Lots
Starting..,
Ending..,

Lots
Starting..,
Ending..,

Licitații făcute simplu.

Prima licitație de camioane, echipamente și accesorii second-hand din România.

Licitații și evenimente Mai multe

De ce să ne alegi ?

Prețurile licitației sunt negociate

Prețurile de vânzare sunt negociate live, pe platformă, de către participanții la licitație. Unele dintre utilajele scoase la licitație au un preț de pornire de la zero iar prețul final depinde doar de cât sunteți dispus să cheltuiți.

Îți garantăm primirea banilor înapoi

Datorită partenerului nostri financiar PayU, taxa de participare este rambursabilă integral. Nu există riscul de a nu primi o rambursare a taxei de participare.

Oportunități unice

Utilajele scoase la licitație pe platforma Colosus nu pot fi achiziționate oriunde altundeva și prețul de pornire pentru fiecare articol este mai jos de valoarea sa de piață. Prin urmare, beneficiați de oportunități unice care nu pot fi gsite în altă parte.

Echipamente verificate

Toate echipamentele listate pe platforma Colosus sunt în stare de funcționare și au fost verificare printr-o inspecție specifică, deci nu există defecte ascuse. Este menționată orice neregulă în descriarea articolului.

Datele personale sunt informații legate de o persoană ce poate fi identificată. Exeple de astfel de date: nume de familie, prenume, adresă, număr de telefon, e-mail, informații despre cartea de identitate, CNP, informații bancare, cookies, adresă IP a computerului, ID-uri ale dispozitivelor mobile, informații din site-ul web al browserului dvs. (cum ar fi tipul de browser și limba de utilizare a acestuia), acțiunile pe care le întreprindeți pe site-un nostru, etc. Termeni și condiții de participare

Cum te putem ajuta.

Am adus experiența unică a licitației de echipamente, stocuri și alte articole de inventar ce trebuie să fie transformate cât mai rapid în numerar.

Metoda dovedită a „Licitației Colosus OnLive” este unică în Europa. Am creat această metodă extrem de eficientă de vânzare a echipamentelor second-hand. Practic, toate articolele scoase la licitație sunt vândute într-o singură zi. Ne folosim de digitalizare și tehnologie pentru a simplifica procesul de vânzare tradițional.

Vezi licitațiile

Beneficii
pentru cumpărători

Beneficii
pentru vânzători

Echipa noastră

Suntem un grup internațional de experți și profesioniști cu multă experiență în industria utilajelor și camioanelor. Avem peste 15 ani de experiență în comerțul cu echipamentele grele la nivel mondial. Credem în afaceri realizate cu integritate, caracter, responsabilitate, excelență și contribuție în societatea în care trăim.

Colaborăm cu o echipă internațională de experți din România, Olanda și SUA care au multă experiență în domeniul licitațiilor și echipamentelor. Preferăm să lucrăm cu profesioniști în domeniul licitațiilor, deoarece nu dorim să facem aceleași greșeli pe care le-au făcut și vrem să ne asigurăm că dezvoltăm cea mai bună platformă de licitații din Europa.

Ruben Marian Fondator & CEO

Are o vastă experiență în domeniul comerțului cu utilaje. De asemene a fondat compania UTILBEN în 2006 și a devenit principalul importator de echipamente grele uzate (sau putem scrie „Sh) din România. Înțelege provocările vânzătorilor și cumpărătorilor de utilaje și vrea să transforme industria utilajelor din Europa.

Mai multe despre Ruben

Rick Albin Consultant Colosus

Rick este un consultant excelent pentru noi, are o atitudine pozitivă, încurajatoare și are o vastă experiență în industria licitațiilor. Este fondatorul Licitației Caterpillar din SUA, unde a reușit să creeze o organizație care s-a impus în industria licitanțiilor prin calitate și profesionalism. Acum ne ajută echipa să extindem afacerea la nivel internațional.

Mai multe despre Rick

Slide Are o vastă experiență în domeniul comerțului cu utilaje. De asemene a fondat compania UTILBEN în 2006 și a devenit principalul importator de echipamente grele uzate (sau putem scrie „Sh) din România. Înțelege provocările vânzătorilor și cumpărătorilor de utilaje și vrea să transforme industria utilajelor din Europa. Ruben Marian
Fondator & CEO
Profil LinkedIn Deschideți website-ul Utilben
Slide Rick este un consultant excelent pentru noi, are o atitudine pozitivă, încurajatoare și are o vastă experiență în industria licitațiilor. Este fondatorul Licitației Caterpillar din SUA, unde a reușit să creeze o organizație care s-a impus în industria licitanțiilor prin calitate și profesionalism. Acum ne ajută echipa să extindem afacerea la nivel internațional. Rick Albin
Consultant Colosus
Mai multe despre Rick

Cum cumpăr?

Vezi cum poți cumpăra echipamente prin intermediul platformei noastre.

Citește mai mult

Cum vând?

Vezi cum poți vinde echipamente prin intermediul platformei noastre.

Citește mai mult