In ce domenii de activitate se preteaza aparatele de spalat Karcher

Aparate de spalat Karcher in agriculturaIndiferent daca va ocupati cu agronomia, cultura piscicola, viticultura, sectorul forestier sau cresterea animalelor, ferma dumneavoastra trebuie sa fie eficienta si profitabila, curata si igienizata, functionala si calitativa. Fiecare investitie trebuie sa functioneze ani de zile fara probleme si tebuie sa respecte anumite standarde si cerinte legale in ceea ce priveste igiena si curatenia, pentru a avea un succes pe termen lung.

 

 

Solutia pentru aceste lucruri e reprezentata de aparatele de spalat cu presiune de la Karcher. Aparatele Karcher ofera solutii pentru protejarea optima si ingrijirea perfecta a masinilor, a instalatiilor, grajdurilor si cladirilor.

 

Pentru rezultate bune in activitatea de zi cu zi, va puteti baza pe aceste produse profesionale cu solutii de detaliu. Fiind usor de folosit, puternice si performante, tehnologiile Karcher vor face ca activitatile dvs de lucru sa se desfasoare fara probleme, sigur si eficient.

 

Aparate de spalat Karcher in ferme zootehnice

 

Cele 3 mari ramuri in care produsele Karcher exceleaza sunt:

  • Zootehnie - unde asigura o curatenie excelenta cu sisteme eficiente de dezinfectare si de curatare pentru grajduri.
  • Agronomie si viticultura - unde protejeaza investitiile si pastreaza productivitatea prin cel mai bun aparat de spalat cu presiune si ofera solutii eficiente de curatare pentru masini si echipamente agronomice sau pentru butoaiele de stejar din vinarii.
  • Piscicultura si silvicultura - unde pun accentul pe detalii, fie prin compatibilitatea pentru secotul alimentar sau practicalitatea prin economia de spatiu.

 

Zootehnie

Aparatele Karcher exceleaza in aceasta zona aducand un inalt standard de igiena, care nu poate lipsi din cresterea profesionala a animalelor. Curatarea temeinica si regulata a grajdurilor este obligatorie pentru protejarea animalelor de germeni patogeni sau de daunatori. 

 

Cu ajutorul aparatelor de spalat cu presiune aceste aplicatii se pot rezolva rapid, simplu, economic si eficient. Pe langa igiena imbunatatita, se economiseste timpul acordat muncii si costurile medicamentelor. Unele dintre avantajele acestor echipamente stau in caracteristicile lor:

  1. Compacte - fiind bine echipate si cu o forma construita compact; cu aceste aparate se pot curata grajduri rapid si sigur.
  2. De inalta performanta - pentru exploatari grele si de durata cu performnte maxime; dispun de debit maxim si de presiune maxima, pentru cele mai bune lucrari.
  3. Robuste - pentru terenuri foarte greu accesibile, reusesc sa inlature murdaria foarte rezistenta sin locuri greu accesibile.

 

Aparatele Karcher sunt ideale atunci cand vine vorba de:

  • Aparate de spalat Karcher in zootehnieIngrasarea porcilor - aici conteaza curatenia si igiena. Procesele de curatare si dezinfectie sunt optime pentru grajduri, in timpul gestantei sau inainte de schimbarea efectivelor.
  • Cresterea vitelor - curatenia se face cu un jet de inalta presiune, eliminand balegarul sau resturile furajere in adaposturile pentru cresterea viteilor sau pe suprafetele pe care se intind animalele.
  • Cresterea pasarilor - aparatele Karcher dezinfecteaza eficient cadrul productiei avicole eliminand bacteriile, virusii si daunatorii. Aparatul de spalat cu presiune este indicat sa fie folosit si pentru curatenia de final in perioada de service a productiei de oua si a dezinfectiei oualor de clocit.
  • Cresterea oilor, caprelor si a cailor - cu ajutorul produselor oferite de Karcher pot fi indepartate usor depunerile de dejectii si asternuturile de paie murdare.
  • Animalele de lapte - igiena extrem de importanta in locuri in care se aduna germeni. Camera de depozitare a laptelui si instalatiile de muls trebuie curatate, echipamentele Karcher fiind solutia ideala pentru acest lucru.

 

 

Agronomie si viticultura

Masinile folosite in agronomie sau viticultura sunt importante in acest domeniu deoarece contribuie la productia profesionala. Acestea trebuie sa fie permanent in stare buna de lucru, ingrijite si curatate regulat.


Cu ajutorul aparatelor Karcher puteti face acest lucru datorita sistemelor de curatare eficiente, multiplelor posibilitati de exploatare, volumului mare de accesorii etc. Cu aceste aparate economisiti timp si va protejati investitiile. Unele puncte forte ale acestor aparate sunt:

  • Spalatul cu apa rece - chiar si cele mai puternice murdarii sunt indepartate usor datorita presiunii si a debitului mare de apa.
  • Spalatul cu apa fierbinte - ajuta la curatatul economic, cu un randament mare.
  • Spalatoare stationare - sunt ideale acolo unde trebuie curatate mai multe locuri concomitent, cu economie de spatiu.
  • Protejarea echipamentelor - pana si cea mai persistenta murdarie este inlaturata de concentratele de curatare de la Karcher, care se formeaza in munca de zi cu zi din cauza noroiului si a materialelor organice. Astfel, se evita coroziunea masinilor.
  • Controlul simplu al presiunii - cantitatea de apa si presiunea de lucru pot fi controlate din pistolul manual de stropire.

 

Aparatele Karcher sunt ideale in ceea ce priveste:

  • Curatarea masinilor - masinile agricole aduna o cantitate considerabila de murdarie care trebuie inlauturata. Astfel, un aparat de spalat cu presiune profesional este unealta perfecta, reusind sa inlature pe langa crustele cu aderenta mare, dar si prin utilizarea apei fierbinti, uleiul si vaselina.
  • Curatarea butoaielor - fara efortul de rasturnare a acestora, depunerile de la procesele de fermentatie, maturare sau depozitare indelungata vor fi indepartate eficient si fara urme.

 

Aparate de spalat Karcher in agronomie si viticultura

 

Piscicultura si silvicultura

Aparatele Karcher asigura o eficacitate si o profitabilitate marita a muncii reusind sa dezinfecteze bazinele, sa curete igienic complet mijloacele de transport care necesita o dezinfectie speciala si sa desprinda coji de copac de pe masinile folosite de dumneavoastra. Indiferend daca cerintele sunt legate de piscicultura sau de lucrari elaborioase in silvicultura, aparatele Karcher sunt ideale pentru munca.

Aparatele Karcher sunt ideale in domeniile:

  • Piscicultura - bazinele pentru puiet/heiesteiele, autovehiculele si containerele, inainte si dupa transport sunt dezinfectate rapid si eficient. In cadrul procedeului de curatare cu presiune si spuma, se asigura protectia impotriva bacteriilor, virusurilor si daunatorilor.
  • Silvicultura - cu ajutorul produselor Karcher cu care se lucreaza eficient se diminueaza pierderile de lemn la despriderea scoartei. Dupa terminarea lucrarilor, autovehiculele si masinile pot fi curatate cu aceste aparate, evitand astfel infestari cu daunatori.

 

Aparate de spalat Karcher in piscicultura si silvicultura

 

Daca activati intr-unul dintre domeniile de mai sus si aveti nevoie de aparatura pentru a face curatenie si pentru a pastra curatenie, spalatoarele cu presiune Karcher sunt recomandate. Acestea ajuta la curatare si la dezinfectare, putand spala atat cu apa rece cat si cu apa fierbinte, dar si cu detergent. Faceti alegerea potrivita pentru afacerea dumneavoastra cumparand un astfel de aparat. Pentru o lista variata cu astfel de aparate, accesati link-ul: http://big.store.ro/spalator-presiune

  

Noutati

Pregatirea solului in solarii

15-02-2017 Sere si solarii

Pregatirea solului in solarii

Solariile pentru cultura protejata se amplaseaza direct pe sol, iar pregatirea terenului se face, in parte, toamna si dupa acoperirea solariilor. Doar la solariile temporare toate lucrarile solului se fac inainte de acoperirea cu folie. Mai multe>>

Rasadnite pe pat cald in solarii

09-12-2016 Sere si solarii

Rasadnite pe pat cald in solarii

Controlul factorilor de mediu la culturile din sere si solarii, respectiv microclimatul in spatiile protejate, se refera la dirijarea temperaturii din aer si sol, dirijarea luminii, aerisirea si dirijarea umiditatii relative a aerului. La rasadnite temperatura se asigura prin incalzire pe baza de combustibil/biocombustibil, dar se poate recurge si la confectionarea de rasadnite simple si duble pe pat cald in interiorul solariilor. Mai multe>>

Infrastructura de irigatii: Noi norme de aplicare a Legii imbunatatirilor funciare

28-09-2016 Irigatii

Infrastructura de irigatii: Noi norme de aplicare a Legii imbunatatirilor funciare

In Sedinta Guvernului din 28 septembrie 2016 a fost adoptata o Hotarare prin care se modifica normele metodologice de aplicare a Legii imbunatatirilor funciare nr. 138/2004, avand in vedere faptul ca aceasta a fost amendata prin modificari si completari legislative succesive. Mai multe>>

Silozul Carani, cel mai mare hub logistic din tara destinat produselor agricole se inaugureaza langa Timisoara

09-09-2016 Depozitare

Silozul Carani, cel mai mare hub logistic din tara destinat produselor agricole se inaugureaza langa Timisoara

SIFI TM Agro inaugureaza la Carani cel mai mare hub logistic destinat produselor agricole din Romania, in urma unui program de investitii derulat in ultimii ani. Silozul Carani, situat strategic in una din cele mai importante zone agricole din tara, foarte aproape de Timisoara, dar si de Autostrada A1, are o capacitate de receptie/livrare de 5.000 tone zilnic si cu o capacitate totala de depozitare de 170.000 de tone. Mai multe>>

5 reguli de cultivare eficienta a legumelor in sere si solarii

03-08-2016 Sere si solarii

5 reguli de cultivare eficienta a legumelor in sere si solarii

Culturile de legume in sere si solarii se obtin cu investii si cheltuieli mari pentru constructii, asigurarea energiei, pentru materiale si subtante chimice si biologice necesare efectuarii de tratamente. Din aceste motive, inca din momentul optiunii pentru culturile protejate, trebuie sa ne gandim la folosirea intensiva a serelor si solariilor construite in acest scop. Intre criteriile de folosire intensiva a spatiilor protejate amintim urmatoarele: Mai multe>>

Daunatori si agenti patogeni in gradina. Cine sunt cu adevarat dusmanii agricultorilor

03-08-2016 Carti - Gradinarit si peisagistica

Daunatori si agenti patogeni in gradina. Cine sunt cu adevarat dusmanii agricultorilor

Identificarea, prevenirea si combaterea organismelor daunatoare din gradina este unul dintre cele mai importante aspecte de care agricultorii trebuie sa tina cont atunci cand se decid sa urmeze o cale in acest domeniu. Astfel, doi cunoscuti cercetatori ungari din acest domeniu, dr. Vétek Gábor si dr. Nagy Géza, au redactat o carte extrem de complexa privind acest aspect. Datorita succesului pe care l-a avut de-a lungul timpului, cartea Daunatori si agenti patogeni in gradina a ajuns deja la a do... Mai multe>>

Situatia la zi in sectorul irigatiilor din Romania

26-07-2016 Irigatii

Situatia la zi in sectorul irigatiilor din Romania

Mihaela Ispas, Senior Associate PeliFilip si Cristina Barticel, Associate PeliFilip ne prezinta principalii actori implicati in dezvoltarea irigatiilor, provocarile in procesul de organizare a utilizatorilor de apa pentru irigatii, precum si alocarea fondurilor pentru infrastructura de irigatii. Mai multe>>

Romania are conditii benefice pentru cultivarea legumelor extratimpurii in sere

09-07-2016 Sere si solarii

Romania are conditii benefice pentru cultivarea legumelor extratimpurii in sere

Romania are conditii benefice pentru cultivarea legumelor extratimpurii in sere avand, in perioada decembrie – ianuarie, o radiatie luminoasa superioara tarilor din vestul Europei. Pentru a profita de acest avantaj este nevoie de o eficientizare a tehnologiei culturilor legumicole protejate din Romania. Mai multe>>

Cele mai bune pulverizatoare Stihl

03-07-2016 Constructii, instalatii, echipamente

Cele mai bune pulverizatoare Stihl

Un pulverizator profesional ofera o modalitate optima de stropire a recoltelor, folosindu-se cu precadere in pomicultura, legumicultura si viticultura. Se utilizeaza atat in activitati de stropire pentru prevenirea aparitiei bolilor si a parazitilor, cat si pentru plivirea chimica. Pulverizatoarele Stihl si-au construit un renume pe piata de profil, remarcandu-se prin manevrabilitate ridicata si rezultate excelente in utilizare. Mai multe>>

Sustinerea plantelor in solar

24-05-2016 Sere si solarii

Sustinerea plantelor in solar

O necesitate in solarii, sustinerea plantelor este realizata folosindu-se in mod normal snur de sfoara sau pe arac. Mai multe>>

Precizari privind derularea sezonului 2016 de combatere a caderilor de grindina

12-05-2016 Constructii, instalatii, echipamente

Precizari privind derularea sezonului 2016 de combatere a caderilor de grindina

Fata de informatiile aparute in spatiul public privind pagubele cauzate de recentele caderi de grindina in zonele in care este operational Sistemul national antigrindina si de crestere a precipitatiilor (SNACP) facem urmatoarele precizari: Mai multe>>