Folie pentru solar

O buna alegere a foliei pentru solarii poate sa pastreze cu usurinta, simplu si avantajos, calitatea si sanatatea plantelor. Acestea permit sa se realizeze o distributie optima de temperatura si lumina atunci cand plantele sunt in crestere, dar si o buna izolatie fata de factorii externi.

 


 

Avand un grad mare de elasticitate si flexibilitate, folia profesionala pentru agricultura GLIA este deosebit de rezistenta la rupere si la intemperii. Durabilitatea GLIA este garantata prin Certificatul de Calitate care insoteste folia, dar si de cele peste 15.000.000 mp de solarii acoperite anual cu folie GLIA.

FOLIE UV

GLIA UV (de culoare verde) este folia cu durata de utilizare sporita, asigurand acoperire si protectie optima de lunga durata. 
Cu o compozitie inovatoare, realizata pentru prima oara în România de compania noastra, GLIA UV este utilizata cu succes în marile bazine legumicole din tara, aducand agricultorilor o economie sporita de timp si bani.


FOLIE GLIA 3 PLUS

GLIA 3+ (de culoare roz) este folia care asigura protectia totala pentru solarii. Conţine trei aditivi care îi confera calitaţi speciale: efect împotriva radiaţiilor solare, efect termic, efect anti-picurare. 
GLIA 3+ are si o durabilitate mare în timp, oferind protectie optima si economie sporita.




FOLIE GLIA Clasic

GLIA Clasic este folia cu grad mare de elasticitate si flexibilitate, fiind deosebit de rezistenta la rupere si la intemperii. 
GLIA Clasic este folosita cu rezultate excelente pentru acoperirea culturilor cu tunele de mici dimensiuni, ajutandu-le sa se dezvolte timpuriu. Totodata, GLIA Clasic este recomandata pentru dublarea solarilor, asigurand un indice termic optim dezvoltarii plantelor.



FOLIE GLIA AntiPic

GLIA AntiPic este folia care reduce condensul provocat de conditiile amosferice in solarii, asigurand protectia plantelor impotriva aparitiei bolilor. Datorita aditivilor speciali pe care ii contine, GLIA AntiPic are un rol deosebit in eliminarea picaturilor si formarea in locul acestora a unei pelicule fine de apa care se scurge pe suprafata interioara a foliei, lasand-o transparenta si asigurand lumina optima in solar.



FOLIE GLIA Mulch

GLIA Mulch este folia care asigura protecţia solului din jurul plantelor, imbunatatind productivitatea recoltelor dumneavoastra. 
Pentru ca GLIA este prin excelenta un produs dedicat performantei in agricultura, GLIA Mulch asigura cresterea mai rapida a plantelor si recoltarea timpurie. In plus, ea asigura prevenirea evaporarii si pastrarea unui nivel optim de umiditate in sol, protectia impotriva buruienilor si a insectelor, conservarea structurii solului si prevenirea eroziunii produse de vant. 
In functie de specificul activitatii agricole pe care o desfasurati, puteti alege din diferitele tipuri speciale de folii GLIA Mulch care pot fi intinse mecanic sau manual.



FOLIE GLIA Multistrat

GLIA Multistrat este folia care asigura protecţia complexa a solariilor prin suprapunerea a 3 straturi cu proprietati diferite. GLIA Multistrat aduce agricultorilor o rezistenta mecanica si o durabilitate superioara, careia i se adauga caracteristici optionale care transforma folia intr-un veritabil aliat al cresterii productivitatii si al duratei foliei pe solar.



Folie microporoasa antiinghet

Folia microporoasa antiinghet este recomandata pentru culturile de varza extratimpurie, salata, pepeni, cartofi, andive, etc.
Acest tip de folie prezinta numeroase avantaje si se recomanda utilizarea ei pentru protejarea culturilor de inghet. Pe langa protectia impotriva inghetului, folia microporoasa va protejeaza plantele de razele UV periculoase si permite circulatia aerului si filtrarea apei. Culturile dumneavoastra vor fi protejate si de atacul insectelor si de efectele nocive ale vantului.
In plus, folia microporoasa antiinghet permite trecerea luminii catre plante in proportie de 80% creand un mediu propice dezvoltarii optime a plantelor.

 



 

De mai bine de 18 ani, folia profesionala pentru agricultura GLIA este utilizata cu rezultate exceptionale in marile bazine legumicole ale tarii: Izbiceni, Matca, Balta Doamnei, Poiana Mare, Glodeanu Sarat, Baleni Sarbi, Targu Frumos, Vidra. Tehnologia germana de fabricatie, impreuna cu implicarea permanenta in cercetare alaturi de Universitatea de Stiinte Agronomice din Bucuresti, Institutul de Chimie Macromoleculara "Petru Poni" din Iasi si Institutul de Cercetari pentru Legumicultura si Floricultura Vidra au dat nastere unui produs cu un grad mare de elasticitate si flexibilitate, deosebit de rezistent la rupere si la intemperii.

Durabilitatea GLIA este garantata prin Certificatul de Calitate care insoteste folia noastra, dar si de cele peste 
15.000.000 mp de solarii acoperite anual cu folie GLIA. Va invitam sa va convingeti si dumneavoastra!” – declara dommnul Adrian Prodanel, Director General GLIA Trading AG.

Pe langa acestea lantul de magazine GLIA este conceput sa aduca necesarul de utilaje si echipamente agricole in mediul rural, adresandu-se si deservind o nevoie reala (venind in sprijinul producatorilor agricoli, aducand la ei “acasa” toate echipamentele de care au nevoie): 

 > Folie profesionala pentru agricultura GLIA;

 > Structura solarii: arce, sarma, cuie;

 > Instalatii pentru irigatii prin picurare si prin aspersie: furtun, banda, accesorii, teava de irigatii;

 > Palete alveolare si ghivece de diverse dimensiuni;

 > Turba, substrat, pamant de flori, scoarta de copac;

 > Seminte profesionale pentru legume si gazon;

 > Ingrasaminte si stimulatori;

 > Protectie solar: plase de umbrire, folie microporoasa, solutii de umbrire;

 > Saci: din polietilena (pentru fructe, legume si uz general), raschel (plasa), polipropilena (rafie);

 > Unelte si utilaje agricole: mecanizate (motocultoare, motosape, motopompe, fierastraie electrice, motocositori) si manuale (sape, roabe, harleti, greble, etc)



SC GLIA Trading AG

Tel: 0248 294 030, 040, 060, 070

E-mail: office@glia.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Web: www.glia.ro




Noutati

Peste 78 milioane lei decontate de MADR pentru consumul de energie electrica cu irigatiile

07-03-2024 Irigatii

Peste 78 milioane lei decontate de MADR pentru consumul de energie electrica cu irigatiile

Pana la data de 6 martie 2024, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, a platit integral sumele solicitate pentru acoperirea cheltuielilor cu energia electrica aferenta campaniei de irigatii din anul 2023, reprezentand consumul de energie electrica cu pomparea apei pentru irigatii in statiile de punere sub presiune ale fermierilor organizati in OUAI si alti beneficiari, in baza Legii nr. 125/2007, suma totala decontata fiind in valoare de 7... Mai multe>>

RUFSTER – producator national de invelitori metalice

16-10-2023 Constructii, instalatii, echipamente

RUFSTER – producator national de invelitori metalice

Localizata in inima Bucovinei, Unitatea de Productie RUFSTER din Radauti este o investitie cu capital romanesc de peste 8 milioane de Euro. Lansat in 2011, brandul de producator RUFSTER a aparut ca raspuns la nevoile pietei de invelitori metalice pentru un control al calitatii extins si pe partea de productie. Mai multe>>

4 solutii eficiente de protectie a proprietatilor impotriva ursilor

06-10-2023 Constructii, instalatii, echipamente

4 solutii eficiente de protectie a proprietatilor impotriva ursilor

Ursii pot cauza numeroase probleme in cadrul unei ferme, cum ar fi distrugerea recoltelor si a culturilor agricole, uciderea animalelor domestice si distrugerea structurilor si echipamentelor. Aceste daune pot avea un impact economic semnificativ asupra fermelor, afectandu-le pe termen lung. Exista insa metode prin care putem sa ne protejam proprietatile impotriva ursilor. Iata cateva dintre acestea! Mai multe>>

3 centrale pe lemne pe care merita sa le cumperi

13-07-2023 Constructii, instalatii, echipamente

3 centrale pe lemne pe care merita sa le cumperi

Cea mai importanta prioritate a multora dintre noi in sezonul rece este confortul termic! In acest sens, suntem intr-o continua cautare a unor solutii de incalzire avantajoase, eficiente si mai ales economice. Mai multe>>

12 plante care se dezvolta cel mai bine intr-o sera de gradina

30-06-2023 Sere si solarii

12 plante care se dezvolta cel mai bine intr-o sera de gradina

Pasiunea pentru gradinarit iti poate aduce, pe langa alimente proaspete si sanatoase pe tot parcursul anului, venituri suplimentare. Pentru aceasta, insa, trebuie sa te asiguri ca alegi sa cultivi plantele care prospera in aceste mici oaze tropicale create de un simplu cadru metalic acoperit cu o folie impermeabila. Mai multe>>

Folia de acoperire pentru solarii si sere: O investitie excelenta pentru agricultorii pasionati

06-06-2023 Sere si solarii

Folia de acoperire pentru solarii si sere: O investitie excelenta pentru agricultorii pasionati

Daca iti doresti o productie de calitate si o crestere sanatoasa a plantelor tale, folia de acoperire pentru solarii si sere reprezinta o alegere excelenta. Aceste produse sunt esentiale pentru a crea un mediu optim in care plantele se pot dezvolta in conditii controlate si pot fi protejate de factorii externi daunatori. Mai multe>>

De ce sa folosesti un paratrasnet sau un sistem de impamantare?

18-05-2023 Constructii, instalatii, echipamente

De ce sa folosesti un paratrasnet sau un sistem de impamantare?

In cazul fenomenelor meteorologice extreme, precum furtunile, este esential sa iti protejezi locuinta, anexele si constructiile agricole impotriva efectelor distrugatoare ale fulgerelor. Afla ce sunt paratrasnetele si sistemele de impamantare si de ce este importanta instalarea lor. Mai multe>>

Alegerea bateriei potrivite pentru gardul electric: 5 sfaturi

28-03-2023 Constructii, instalatii, echipamente

Alegerea bateriei potrivite pentru gardul electric: 5 sfaturi

Utilizarea unei baterii este solutia cea mai frecventa in cazul gardurilor electrice amenajate in zone in care nu este posibila conectarea la reteaua electrica de distributie. In astfel de situatii, rolul sursei de alimentare este preluat de bateria pentru gardul electric, baterie care furnizeaza energia necesara generatorului de impulsuri. Mai multe>>

In urma solicitarilor de la fermieri, s-a demarat campania de irigat 2023

11-03-2023 Irigatii

In urma solicitarilor de la fermieri, s-a demarat campania de irigat 2023

Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare a inceput, in data de 9 martie 2023, campania de irigat in judetul Olt, pana la aceasta data fiind irigate culturi de grau, rapita, orz si lucerna. Astfel, la solicitarea OUAI-urilor din cadrul amenajarilor de irigatii Dabuleni Potelu Corabia, ce administreaza o suprafata de 10.928 ha si Sadova Corabia, cu o suprafata administrata de 19.050 ha, au fost irigate 490 de hectare de grau, 343 de hectare de rapita, 980 de hectare de lucerna si 350 hectare de ... Mai multe>>

Amenzi de 1 mil. lei in urma controalelor la depozitele de legume, fructe si cereale

15-10-2022 Depozitare

Amenzi de 1 mil. lei in urma controalelor la depozitele de legume, fructe si cereale

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a desfasurat, in perioada 12-13.10.2022, o actiune tematica de control la depozitele de legume, fructe si cereale din municipiul Bucuresti si din judetele Arad, Arges, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Constanta, Galati, Giurgiu, Ialomita, Iasi, Ilfov, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timis. Mai multe>>

Prima sera verticala din Romania inaugurata de Ultragreens si Kaufland

12-10-2022 Sere si solarii

Prima sera verticala din Romania inaugurata de Ultragreens si Kaufland

Kaufland si Ultragreens, cunoscut pana acum ca Microgreens Romania, inaugureaza prima unitate de agricultura verticala din Romania, a carei productii va fi integral directionata vanzarii in magazinele retailerului. Green Hub Kaufland by Ultragreens este un proiect amplu de mediu si agricultura inteligenta, orientat catre noile tendinte de consum sanatos si in conformitate cu agenda ONU de dezvoltare sustenabila. Investitia Ultragreens, principalul producator de microplante si plante aromati... Mai multe>>