Ingrasaminte foliare pentru culturile agricole de la Soufflet Agro Romania
 

Ingrasaminte foliare din gama FERTEQ

FertiBOOST

Ingrasamant microgranulat creat special pentru aplicare directa cu semintele la semanat. Ajuta la o buna rasarire a culturilor si un start rapid in vegetatie datorita disponibilitatii marite a elementelor nutritive aflate in apropierea radacinilor

Culturi: cereale, porumb, floarea soarelui, rapita, sfecla de zahar, cartofi, mac

Compozitie: 12% N, 43% P2O5, 2% MgO, 11% SO3, 0,7% Zn

 

CereaSTART

Ingrasamant foliar care stimuleaza cresterea cerealelor si dezvoltarea sistemului radicular in stadiile timpurii. Contribuie la dezvoltarea organelor de productie si a aparatului foliar al plantelor.

Culturi: orz, grau, alte cereale, sfecla de zahar, cartof

Compozitie: 440 g/l P2O5, 76 g/l K2O, 100 g/l MgO

 

CereaTOP

Ingrasamant foliar cu efect stimulant ce contine oligozaharide care contribuie la o preluare mult mai buna a nutrientilor din sol si care stimuleaza activitatea din frunze.

Culturi: orz, grau, alte cereale Compozitie: 2g/l N, 120 g/l MgO, stimulator fiziologic

ZinSTART

Ingrasamant foliar dedicat plantelor cu nevoi ridicate de zinc. Stimuleaza dezvoltarea sistemului radicular si contribuie la realizarea productiei si calitatii. Creste rezistenta la stresul cauzat de seceta.

Culturi: grau, orz de primavara, porumb, mac

Compozitie:120 g/l Zn, 150 g/l SO3, lignosulfonati

 

OilSTART Fluid

Ingrasamant foliar conceput sa sustina cresterea si dezvoltarea plantelor oleaginoase. Este foarte bine absorbit si previne cristalizarea pe frunze. Rezolva deficitul de sulf, mai ales in perioada de crestere intensa si imbunatateste continutul in ulei.

Culturi: rapita, floarea soarelui, sfecla de zahar, mac

Compozitie: 30 g/l N, 30 g/l MgO, 1000 g/l SO3, 27 g/l B, 3g/l Mo

 

OilTOP

Ingrasamant foliar cu efect biostimulant ce imbunatateste nutritia plantelor, ajuta la dezvoltarea sistemului radicular si cresterea rapida a biomasei. Elimina caderea silicvelor pe durata dezvoltarii lor si ajuta la cresterea productiei.

Culturi: rapita de toamna, floarea soarelui

Compozitie: 130 g/l B, stimulator fiziologic

BorSTART

Ingrasamant foliar care corecteaza deficitul de bor sau previne aparitia deficitului. Datorita continutului de zahar (SORBITOL) absorbtia si asimilarea borului este mai rapida.

Culturi: rapita de toamna, sfecla de zahar, floarea soarelui, leguminoase

Compozitie: 120 g/l B

 

NitroTOP

Ingrasamant foliar cu un continut mare de azot disponibil in forma de uree si formaldehida ureica. Este conceput sa acopere nevoile imediate ale plantei in azot, dar asigurand si nutritia pe termen lung. Eficienta ridicata fara risc de ardere a frunzelor.

Culturi: grau, orz in doze mai mici, porumb, rapita, sfecla, cartof, floarea soarelui

Compozitie: 300 g/l N, 33 g/l MgO, 67 g/l SO3

 

CornTOP

Ingrasamant foliar cu efect stimulant si nivel de nutritie echilibrat conceput special pentru porumb. Ajuta la preluarea elementelor nutritive din sol, la dezvoltarea sistemului radicular sporind astfel vitalitatea plantei. Asigura o protectie eficienta impotriva stresului cauzat de frig si uscaciune.

Cultura: porumb

Compozitie: 129 g/l P2O5, 23,3 g/l Zn, 0,24 g/l Mo, stimulator fiziologic

 

 

Ingrasaminte foliare din gama GUARDTEQ

PodGUARD

Reduce tensiunea fizica de la marginea silicvei si datorita proprietatilor sale de lipire si de filmare permite culturii de rapita sa ajunga la maturitate deplina, reducand problemele provocate de craparea silicvei si imbunatatind umplerea acesteia. Formularea speciala utilizata in PodGUARD creeaza un film elastic care protejeaza silicva de penetrarea ploii, permitand astfel un timp de usca- re mai scurt pentru aceasta.

Culturi: rapita, mustar, mazare

Compozitie: 208 g/l alcool polivinilic

 

FreezGUARD

Lichid antigel cu efect anticoroziv conceput pentru perioda de iarna, care protejeaza pulverizatorul impotriva ingheturilor, cu actiune de pana la -38 °C.

Compozitie: lichid antigel pe baza de plante

 

SunGUARD

Fizio-stimulant eficient care actioneaza ca un gardian al plantelor impotriva radiatiilor UV si a stresului termic cauzat de radiatiile solare puternice prin formarea unui film transparent care reflecta lumina in exces pentru a proteja planta.

Culturi: toate

Compozitie: alcooli grasi, 290 g/l MgO

 

KeepGUARD

Produs pe baza de plante conceput special pentru curatarea interioara a pulverizatoarelor de reziduurile produselor de protectie a plantelor, in special sulfonilureice si glifosat. Este potrivit si pentru curatarea suprafetelor exterioare ale utilajelor, curatarea generala a pulverizatoarelor precum si a altor utilaje agricole la incheierea sezonului.

Compozitie: hidroxid de sodiu biodegradabil de origine vegetala.

 

 

Ingrasaminte foliare din gama ADTEQ

pHAD

Produs conceput sa maximizeze efectul produselor pulverizate pe plante prin optimizarea nivelului PH-ului si reducerea duritatii apei.

Culturi: toate

Compozitie: compusi din zahar, acid fosforic

 

MultiAD

Adjuvant multifunctional organosiliconic care creste eficienta si preluarea substantelor active din pesticidele aplicate. Reduce devierea picaturilor si viteza evaporarii si asigura o acoperire uniforma a culturilor tratate.

Culturi: toate

Compozitie: amestec de surfactanti nonionici (100%)

 

Program complet de fertilizare la culturile de orz grau rapita sfecla-de-zahar floarea-soarelui porumb

 

REFERINTE

BorSTART

Cultura: rapita

Petre Sabados

SC Agro SP, Liebling

Este al doilea an in care folosesc BorSTART, il aplic in toamna pentru a creste rezistenta culturii de rapita la temperaturi scazute. Am observat ca plantele sunt mai viguroase si sistemul radicular mai dezvoltat. Il vom aplica in continuare.”

 

CereaSTART

Cultura: orz si grau

Leopold Zoltan

SC Danca International SRL, Calarasi, jud Cluj

Folosesc CereaSTART pentru al treilea an consecutiv la culturile de orz de primavara si grau si pot spune ca acest produs foarte concentrat, dar si foarte solubil ajuta la cresterea si dezvoltarea sistemului radicular al culturilor, favorizand dezvoltarea pe mai departe in cele mai bune conditii.”

Cultura: orz de toamna si de primavara

Paulo Sommariva

SC ISA Imobiliare SRL, Virvoru de Jos, jud Dolj

Dupa aplicare, plantele au avut un start foarte bun. Folosind acest foliar pe baza de fosfor, foarte concentrat, plantele au devenit mai viguroase si sistemul radicular s-a dezvoltat foarte bine.”

 

ZinSTART

Cultura: porumb

Burnel Fratila

SC Vioagroserv SRL, Padina, jud Buzau

Am aplicat ZinSTART pe toata suprafata cultivata cu porumb. Am observat ca plantele au devenit mai rezistente si au ramas verzi, in ciuda conditiilor dificile din 2015. Am realizat o productie medie de 9,5 to/ha.

Cred ca, mai ales in anii secetosi, fertilizarea foliara este importanta, pentru ca ingrasamintele solide nu pot fi bine absorbite.

In 2016 voi aplica ZinSTART pe toata suprafata cultivata cu porumb in ferma noastra.”

 

OilSTART

Cultura: rapita, floarea soarelui

Bercaru Gheorghe

SC Agriserv SRL, Sivita, jud Galati

Datorita colaborarii cu Soufflet Agro, la recomandarea acestora am folosit ingrasamantul foliar OilSTART atat la cultura de rapita cat si la cea de floarea soarelui. M-a impresionat datorita formularii si compozitiei sale care furnizeaza plantelor cele mai importante elemente necesare in primele faze de dezvoltare. Pentru ca sunt multumit si in 2016 voi folosi cu incredere OilSTART.”

Cultura: floarea soarelui

Florin Neculai

SC Filodendrona Com SRL, Romanu, jud Braila

In ferma noastra se utilizeaza OilSTART la cultura de floarea soarelui, iar in 2015 am crescut randamentul la ha cu 530 kg, mai ales ca a fost HO.”

 

CornTOP

Cultura: porumb

Popi Vlad

Bulgarus, Timis

Am aplicat CornTop in stadiul de 6 frunze, in momentul in care fosforul din sol era blocat din cauza temperaturilor mai scazute. Efectul s-a vazut imediat, frunzele si-au schimbat culoarea. De asemenea, am fost bucuros sa constat efecte pozitive si la radacina, care a devenit clar mai viguroasa. Datorita compozitiei sale, CornTOP este un produs bun pentru cultura de porumb.”

 

FertiBOOST

Cultura: grau

Burcea Marius

SC Chim Sem AGRO, loc Visina, Dambovita

Acolo unde am aplicat FertiBOOST am observat o infratire cu mult mai buna fata de graul la care nu l-am aplicat. Fratii s-au dezvoltat bine, spicul a fost mai lung, si boabele cu diametrul mai mare.”

Cultura: floarea-soarelui

Fermier Prahova

Am semanat floarea soarelui, cultura a doua si am aplicat 30 kg/ha FertiBOOST. Radacinile au fost mai bine dezvoltate si asta a contribuit la rezistenta la seceta din acest an. Am obtinut peste 2 to/ha.”

 

CereaTOP

Cultura: orz, grau

Andone Ion

SC Agrotib SRL, Colina, jud Tulcea

In ferma noastra folosim de doi ani CereaTOP pentru ca m-am convins de beneficiile produsului: plante viguroase, sistem radicular foarte bine dezvoltat, iar astea se vad in productiile obtinute. Imi place acest produs, voi continua sa il aplic.”

 

NitroTOP

Cultura: grau

Ana Calimandriuc

SC Miofan Agrotrans SRL, Ianca,

jud Braila

Am folosit NitroTOP in anul 2015 la grau, iar rezultatul a fost surprinzator pentru mine, un spor de productie de 800 kg/ha.”

Cultura: porumb

Florin Neculai

SC Filodendrona Com SRL, Romanu, Braila

Folosesc acest produs de doi ani la cultura porumbului, iar rezultatele au fost foarte bune deoarece am reusit sa cresc considerabil productia. Sigur voi folosi acest produs si in viitor.”

 

SunGUARD

Cultura: cereale paioase

Suricescu Moise, Sandra, jud Timis

Dupa ce am aplicat SunGUARD, am vazut ca plantele au devenit mai tolerante la temperaturile ridicate, au fost mult mai putin afectate de stresul termic. Boabele au ramas uniforme, productia a fost mai buna. Pentru ca vreau sa-mi protejez culturile, voi aplica SunGUARD si in campania 2016.”

 

MultiAD

Culturi: toate

Folea Nicolae

SC Nicolias SRL, Dulbanu, jud Buzau

Am utilizat produsul MultiAD la aplicarea pesticidelor in ferma noastra, in doza de 200 ml/ha si am observat o eficienta mult mai buna a acestora, fata de martorul unde nu am folosit MultiAD. Sunt convins de eficienta acestui produs, de aceea il vom folosi la absolut toate tratamentele pe care le vom face.”

 

 

 

ECHIPA SOUFFLET AGRO

TM-AR: Corina Raducan tel: 0753 059 401 e-mail: craducan@soufflet-group.com

TM-CS: Darian Savu tel: 0754 232 133 e-mail: dsavu@soufflet.com

CJ-AB-MS: Laszo Vonsza tel: 0747 058 863 e-mail: lvonsza@soufflet-group.com

MH-DJ-OT: Camelia Firu tel: 0751 127 469 e-mail: cfiru@soufflet.com

AG-DB-TR: Anghel Gheorghe tel: 0745 038 181 e-mail: ganghel@soufflet-group.com

BZ-IL-PH: Vasile Folea tel: 0753 059 438 e-mail: vfolea@soufflet-group.com

VN-GL: Oana Nastase tel: 0744 495 841 e-mail: onastase@soufflet-group.com

BR-BZ: Ionel Iovu tel: 0755 133 535 e-mail: iiovu@soufflet-group.com

CT-TL-IL: Paula Nedelcu tel: 0753 059 439 e-mail: pnedelcu@soufflet-group.com

CL-GR: Valentina Calusaru tel: 0751 137 487 e-mail: ecalusaru@soufflet.com

KAM: Eugen Cirstea tel: 0751 127 738 e-mail: ecirstea@soufflet-group.com

Responsabil tehnic: Florin Cretu tel: 0747 085 236 e-mail: fccretu@soufflet.com

 

 

Soufflet AGRO-ROMANIA

 

 

 

Noutati

Fertilizarea la iesirea din iarna a culturilor de grau si rapita

18-01-2017 Ingrasaminte / fertilizanti

Fertilizarea la iesirea din iarna a culturilor de grau si rapita

In perioada de sfarsit a lunii februarie si inceputul lunii martie sunt necesare, anterior aplicarii ingrasamintelor, analizele de laborator si starea de vegetatie. Fertilizarea culturilor de grau si rapita, la iesirea din iarna se realizeaza astfel: Mai multe>>

TERRACALCO 95, votat cel mai bun produs pentru agricultura in Ungaria in 2016

02-08-2016 Ingrasaminte / fertilizanti

TERRACALCO 95, votat cel mai bun produs pentru agricultura in Ungaria in 2016

Compania Carmeuse a castigat locul 1 la competitia “Premiile produselor pentru agricultura – Ungaria 27.04.2016” cu produsul TERRACALCO 95, un ajutor de nadejde pentru agricultorii din tara care doresc sa scada aciditatea solului si implicit sa se bucure de recolte mai bogate. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, compania Carmeuse a dezvoltat, prin laboratoarele sale un produs inedit, care a reusit sa se ridice in fata amendamentelor clasice. Mai multe>>

Fermentarea la rece a gunoiul de grajd

31-07-2016 Ingrasaminte / fertilizanti

Fermentarea la rece a gunoiul de grajd

Prin metoda de fermentare la rece se obtine ingrasamant organic cu o buna compozitie si cu pierderi mai mici de materie organica. Mai multe>>

Potasiul … Coacerea si calitatea fructelor

18-07-2016 Ingrasaminte / fertilizanti

Potasiul … Coacerea si calitatea fructelor

Potasiul este un element vital pentru desfasurarea multor procese din planta. Rolul lui este unul indirect, el nefiind parte componenta a nici unui organ al plantei, dar fiind necesar pentru activarea a cel putin 80 de enzime din planta. Potasiul este important pentru ca ajuta planta sa depaseasca temperaturile scazute sau prea ridicate, seceta si atacul daunatorilor. Potasiul creste gradul de utilizare al apei de catre plante prin reglarea deschiderii si inchiderii stomatelor, porii prin c... Mai multe>>

Productii mai mari? Intr-un timp scurt? Da, se poate!

15-07-2016 Ingrasaminte / fertilizanti

Productii mai mari? Intr-un timp scurt? Da, se poate!

Romania este una dintre putinele tari din Europa cu soluri extrem de fertile, insa, din lipsa de timp si resurse de cele mai multe ori agricultorii ajung sa utilizeze programe si tehnologii deficitare care pericliteaza sanatatea acestuia si duc la scaderea productiei, mai ales in cazurile in care astfel de lucrari sunt realizate in necunostinta de cauza. Ca sa te bucuri de productii mai mari intr-un timp foarte scurt va recomandam cateva sfaturi pentru a obtine fertilitatea optima a solului. Mai multe>>

Poluarea cu ingrasaminte

23-05-2016 Ingrasaminte / fertilizanti

Poluarea cu ingrasaminte

Poluarea cu ingrasaminte este provocata de proasta gestionare a solului, care este caracterizata in Romania de mai multe multe nereguli. O prima neregula este lipsa unei fertilizari rationale, bazata pe principii stiintifice, care trebuie efectuata in regim controlat. Mai multe>>

Fertilizarea foliara - Secrete ale nutritiei plantelor pentru o productie ridicata

20-05-2016 Ingrasaminte / fertilizanti

Fertilizarea foliara - Secrete ale nutritiei plantelor pentru o productie ridicata

Cand si cum folosim ingrasamintele foliare? Ingrasamintele foliare oricat ar fi de bune nu pot sa inlocuiasca fertilizarea de baza cu ingrasaminte organice sau chimice. Principala cale de absortie a nutrientilor in planta ramane radacina. Totusi, fertilizarea foliara ne poate ajuta, cu costuri mici, sa obtinem rezultate deosebite in sporirea cantitativa si calitativa a productiei. Atunci cand alegem un ingrasamant foliar trebuie sa tinem cont de compozitia, eficienta lui si perioada de aplicare. Mai multe>>

Ingrasaminte foliare pentru tratamente la vita de vie

20-04-2016 Ingrasaminte / fertilizanti

Ingrasaminte foliare pentru tratamente la vita de vie

Cine nu si-ar dori propria vita de vie, care sa rodeasca toamna struguri frumosi, mari, dulci si gustosi? Ar fi un vis dus la realitate sa ne trezim dimineata si sa ne pregatim un suc din struguri proaspat culesi, chiar din propria curte sau sa ii mancam alaturi de o branza fina. Insa, intretinerea unei vite de vie presupune mult efort, grija si indemanare. Mai multe>>

Planul de fertilizare: pasi necesari, model plan de fertilizare

15-04-2016 Ingrasaminte / fertilizanti

Planul de fertilizare: pasi necesari, model plan de fertilizare

O cerinta obligatorie pentru fermieri care solicita plati directe presupune obligatia acestora sa nu depaseasca cantitatea de 170 kg azot/ha provenit din aplicarea ingrasamintelor pe terenul agricol in decursul unui an. In acest scop trebuie sa urmeze un plan de fertilizare simplificat, intocmit pe baza standardelor privind cantitatile maxime de azot care pot fi aplicate pe terenul agricol si sa asigure o distribuire uniforma a ingrasamintelor pe terenul agricol. Mai multe>>

Microfertilizare localizata starter si efect indelungat

14-04-2016 Ingrasaminte / fertilizanti

Microfertilizare localizata starter si efect indelungat

Tehnologiile de fertilizare au evoluat constant in ultimul deceniu atat pe plan international, cat si in tara noastra. Una din cele mai noi tendinte este utilizarea de fertilizanti microgranulati starter cu un continut ridicat de fosfor. Mai multe>>

Un start corect cu ZinSTART

03-04-2016 Ingrasaminte / fertilizanti

Un start corect cu ZinSTART

Pentru a obtine productii mari si calitative, pe langa aplicarea macro elementelor cu rol primordial in viata plantelor, trebuie sa administram plantelor de cultura si un complex de micro elemente necesare bunei dezvoltari a plantelor. Mai multe>>