Fertilizarea completa a culturilor agricole prin gama de produse oferite de Soufflet Agro Romania

Ingrasaminte foliare pentru culturile agricole de la Soufflet Agro Romania
 

Ingrasaminte foliare din gama FERTEQ

FertiBOOST

Ingrasamant microgranulat creat special pentru aplicare directa cu semintele la semanat. Ajuta la o buna rasarire a culturilor si un start rapid in vegetatie datorita disponibilitatii marite a elementelor nutritive aflate in apropierea radacinilor

Culturi: cereale, porumb, floarea soarelui, rapita, sfecla de zahar, cartofi, mac

Compozitie: 12% N, 43% P2O5, 2% MgO, 11% SO3, 0,7% Zn

 

CereaSTART

Ingrasamant foliar care stimuleaza cresterea cerealelor si dezvoltarea sistemului radicular in stadiile timpurii. Contribuie la dezvoltarea organelor de productie si a aparatului foliar al plantelor.

Culturi: orz, grau, alte cereale, sfecla de zahar, cartof

Compozitie: 440 g/l P2O5, 76 g/l K2O, 100 g/l MgO

 

CereaTOP

Ingrasamant foliar cu efect stimulant ce contine oligozaharide care contribuie la o preluare mult mai buna a nutrientilor din sol si care stimuleaza activitatea din frunze.

Culturi: orz, grau, alte cereale Compozitie: 2g/l N, 120 g/l MgO, stimulator fiziologic

ZinSTART

Ingrasamant foliar dedicat plantelor cu nevoi ridicate de zinc. Stimuleaza dezvoltarea sistemului radicular si contribuie la realizarea productiei si calitatii. Creste rezistenta la stresul cauzat de seceta.

Culturi: grau, orz de primavara, porumb, mac

Compozitie:120 g/l Zn, 150 g/l SO3, lignosulfonati

 

OilSTART Fluid

Ingrasamant foliar conceput sa sustina cresterea si dezvoltarea plantelor oleaginoase. Este foarte bine absorbit si previne cristalizarea pe frunze. Rezolva deficitul de sulf, mai ales in perioada de crestere intensa si imbunatateste continutul in ulei.

Culturi: rapita, floarea soarelui, sfecla de zahar, mac

Compozitie: 30 g/l N, 30 g/l MgO, 1000 g/l SO3, 27 g/l B, 3g/l Mo

 

OilTOP

Ingrasamant foliar cu efect biostimulant ce imbunatateste nutritia plantelor, ajuta la dezvoltarea sistemului radicular si cresterea rapida a biomasei. Elimina caderea silicvelor pe durata dezvoltarii lor si ajuta la cresterea productiei.

Culturi: rapita de toamna, floarea soarelui

Compozitie: 130 g/l B, stimulator fiziologic

BorSTART

Ingrasamant foliar care corecteaza deficitul de bor sau previne aparitia deficitului. Datorita continutului de zahar (SORBITOL) absorbtia si asimilarea borului este mai rapida.

Culturi: rapita de toamna, sfecla de zahar, floarea soarelui, leguminoase

Compozitie: 120 g/l B

 

NitroTOP

Ingrasamant foliar cu un continut mare de azot disponibil in forma de uree si formaldehida ureica. Este conceput sa acopere nevoile imediate ale plantei in azot, dar asigurand si nutritia pe termen lung. Eficienta ridicata fara risc de ardere a frunzelor.

Culturi: grau, orz in doze mai mici, porumb, rapita, sfecla, cartof, floarea soarelui

Compozitie: 300 g/l N, 33 g/l MgO, 67 g/l SO3

 

CornTOP

Ingrasamant foliar cu efect stimulant si nivel de nutritie echilibrat conceput special pentru porumb. Ajuta la preluarea elementelor nutritive din sol, la dezvoltarea sistemului radicular sporind astfel vitalitatea plantei. Asigura o protectie eficienta impotriva stresului cauzat de frig si uscaciune.

Cultura: porumb

Compozitie: 129 g/l P2O5, 23,3 g/l Zn, 0,24 g/l Mo, stimulator fiziologic

 

 

Ingrasaminte foliare din gama GUARDTEQ

PodGUARD

Reduce tensiunea fizica de la marginea silicvei si datorita proprietatilor sale de lipire si de filmare permite culturii de rapita sa ajunga la maturitate deplina, reducand problemele provocate de craparea silicvei si imbunatatind umplerea acesteia. Formularea speciala utilizata in PodGUARD creeaza un film elastic care protejeaza silicva de penetrarea ploii, permitand astfel un timp de usca- re mai scurt pentru aceasta.

Culturi: rapita, mustar, mazare

Compozitie: 208 g/l alcool polivinilic

 

FreezGUARD

Lichid antigel cu efect anticoroziv conceput pentru perioda de iarna, care protejeaza pulverizatorul impotriva ingheturilor, cu actiune de pana la -38 °C.

Compozitie: lichid antigel pe baza de plante

 

SunGUARD

Fizio-stimulant eficient care actioneaza ca un gardian al plantelor impotriva radiatiilor UV si a stresului termic cauzat de radiatiile solare puternice prin formarea unui film transparent care reflecta lumina in exces pentru a proteja planta.

Culturi: toate

Compozitie: alcooli grasi, 290 g/l MgO

 

KeepGUARD

Produs pe baza de plante conceput special pentru curatarea interioara a pulverizatoarelor de reziduurile produselor de protectie a plantelor, in special sulfonilureice si glifosat. Este potrivit si pentru curatarea suprafetelor exterioare ale utilajelor, curatarea generala a pulverizatoarelor precum si a altor utilaje agricole la incheierea sezonului.

Compozitie: hidroxid de sodiu biodegradabil de origine vegetala.

 

 

Ingrasaminte foliare din gama ADTEQ

pHAD

Produs conceput sa maximizeze efectul produselor pulverizate pe plante prin optimizarea nivelului PH-ului si reducerea duritatii apei.

Culturi: toate

Compozitie: compusi din zahar, acid fosforic

 

MultiAD

Adjuvant multifunctional organosiliconic care creste eficienta si preluarea substantelor active din pesticidele aplicate. Reduce devierea picaturilor si viteza evaporarii si asigura o acoperire uniforma a culturilor tratate.

Culturi: toate

Compozitie: amestec de surfactanti nonionici (100%)

 

Program complet de fertilizare la culturile de orz grau rapita sfecla-de-zahar floarea-soarelui porumb

 

REFERINTE

BorSTART

Cultura: rapita

Petre Sabados

SC Agro SP, Liebling

Este al doilea an in care folosesc BorSTART, il aplic in toamna pentru a creste rezistenta culturii de rapita la temperaturi scazute. Am observat ca plantele sunt mai viguroase si sistemul radicular mai dezvoltat. Il vom aplica in continuare.”

 

CereaSTART

Cultura: orz si grau

Leopold Zoltan

SC Danca International SRL, Calarasi, jud Cluj

Folosesc CereaSTART pentru al treilea an consecutiv la culturile de orz de primavara si grau si pot spune ca acest produs foarte concentrat, dar si foarte solubil ajuta la cresterea si dezvoltarea sistemului radicular al culturilor, favorizand dezvoltarea pe mai departe in cele mai bune conditii.”

Cultura: orz de toamna si de primavara

Paulo Sommariva

SC ISA Imobiliare SRL, Virvoru de Jos, jud Dolj

Dupa aplicare, plantele au avut un start foarte bun. Folosind acest foliar pe baza de fosfor, foarte concentrat, plantele au devenit mai viguroase si sistemul radicular s-a dezvoltat foarte bine.”

 

ZinSTART

Cultura: porumb

Burnel Fratila

SC Vioagroserv SRL, Padina, jud Buzau

Am aplicat ZinSTART pe toata suprafata cultivata cu porumb. Am observat ca plantele au devenit mai rezistente si au ramas verzi, in ciuda conditiilor dificile din 2015. Am realizat o productie medie de 9,5 to/ha.

Cred ca, mai ales in anii secetosi, fertilizarea foliara este importanta, pentru ca ingrasamintele solide nu pot fi bine absorbite.

In 2016 voi aplica ZinSTART pe toata suprafata cultivata cu porumb in ferma noastra.”

 

OilSTART

Cultura: rapita, floarea soarelui

Bercaru Gheorghe

SC Agriserv SRL, Sivita, jud Galati

Datorita colaborarii cu Soufflet Agro, la recomandarea acestora am folosit ingrasamantul foliar OilSTART atat la cultura de rapita cat si la cea de floarea soarelui. M-a impresionat datorita formularii si compozitiei sale care furnizeaza plantelor cele mai importante elemente necesare in primele faze de dezvoltare. Pentru ca sunt multumit si in 2016 voi folosi cu incredere OilSTART.”

Cultura: floarea soarelui

Florin Neculai

SC Filodendrona Com SRL, Romanu, jud Braila

In ferma noastra se utilizeaza OilSTART la cultura de floarea soarelui, iar in 2015 am crescut randamentul la ha cu 530 kg, mai ales ca a fost HO.”

 

CornTOP

Cultura: porumb

Popi Vlad

Bulgarus, Timis

Am aplicat CornTop in stadiul de 6 frunze, in momentul in care fosforul din sol era blocat din cauza temperaturilor mai scazute. Efectul s-a vazut imediat, frunzele si-au schimbat culoarea. De asemenea, am fost bucuros sa constat efecte pozitive si la radacina, care a devenit clar mai viguroasa. Datorita compozitiei sale, CornTOP este un produs bun pentru cultura de porumb.”

 

FertiBOOST

Cultura: grau

Burcea Marius

SC Chim Sem AGRO, loc Visina, Dambovita

Acolo unde am aplicat FertiBOOST am observat o infratire cu mult mai buna fata de graul la care nu l-am aplicat. Fratii s-au dezvoltat bine, spicul a fost mai lung, si boabele cu diametrul mai mare.”

Cultura: floarea-soarelui

Fermier Prahova

Am semanat floarea soarelui, cultura a doua si am aplicat 30 kg/ha FertiBOOST. Radacinile au fost mai bine dezvoltate si asta a contribuit la rezistenta la seceta din acest an. Am obtinut peste 2 to/ha.”

 

CereaTOP

Cultura: orz, grau

Andone Ion

SC Agrotib SRL, Colina, jud Tulcea

In ferma noastra folosim de doi ani CereaTOP pentru ca m-am convins de beneficiile produsului: plante viguroase, sistem radicular foarte bine dezvoltat, iar astea se vad in productiile obtinute. Imi place acest produs, voi continua sa il aplic.”

 

NitroTOP

Cultura: grau

Ana Calimandriuc

SC Miofan Agrotrans SRL, Ianca,

jud Braila

Am folosit NitroTOP in anul 2015 la grau, iar rezultatul a fost surprinzator pentru mine, un spor de productie de 800 kg/ha.”

Cultura: porumb

Florin Neculai

SC Filodendrona Com SRL, Romanu, Braila

Folosesc acest produs de doi ani la cultura porumbului, iar rezultatele au fost foarte bune deoarece am reusit sa cresc considerabil productia. Sigur voi folosi acest produs si in viitor.”

 

SunGUARD

Cultura: cereale paioase

Suricescu Moise, Sandra, jud Timis

Dupa ce am aplicat SunGUARD, am vazut ca plantele au devenit mai tolerante la temperaturile ridicate, au fost mult mai putin afectate de stresul termic. Boabele au ramas uniforme, productia a fost mai buna. Pentru ca vreau sa-mi protejez culturile, voi aplica SunGUARD si in campania 2016.”

 

MultiAD

Culturi: toate

Folea Nicolae

SC Nicolias SRL, Dulbanu, jud Buzau

Am utilizat produsul MultiAD la aplicarea pesticidelor in ferma noastra, in doza de 200 ml/ha si am observat o eficienta mult mai buna a acestora, fata de martorul unde nu am folosit MultiAD. Sunt convins de eficienta acestui produs, de aceea il vom folosi la absolut toate tratamentele pe care le vom face.”

 

 

 

ECHIPA SOUFFLET AGRO

TM-AR: Corina Raducan tel: 0753 059 401 e-mail: craducan@soufflet-group.com

TM-CS: Darian Savu tel: 0754 232 133 e-mail: dsavu@soufflet.com

CJ-AB-MS: Laszo Vonsza tel: 0747 058 863 e-mail: lvonsza@soufflet-group.com

MH-DJ-OT: Camelia Firu tel: 0751 127 469 e-mail: cfiru@soufflet.com

AG-DB-TR: Anghel Gheorghe tel: 0745 038 181 e-mail: ganghel@soufflet-group.com

BZ-IL-PH: Vasile Folea tel: 0753 059 438 e-mail: vfolea@soufflet-group.com

VN-GL: Oana Nastase tel: 0744 495 841 e-mail: onastase@soufflet-group.com

BR-BZ: Ionel Iovu tel: 0755 133 535 e-mail: iiovu@soufflet-group.com

CT-TL-IL: Paula Nedelcu tel: 0753 059 439 e-mail: pnedelcu@soufflet-group.com

CL-GR: Valentina Calusaru tel: 0751 137 487 e-mail: ecalusaru@soufflet.com

KAM: Eugen Cirstea tel: 0751 127 738 e-mail: ecirstea@soufflet-group.com

Responsabil tehnic: Florin Cretu tel: 0747 085 236 e-mail: fccretu@soufflet.com

 

 

Soufflet AGRO-ROMANIA

 

 

 

Noutati

Corteva pune astazi azotul la indemana plantelor printr-un produs UNIC

05-03-2024 Ingrasaminte / fertilizanti

Corteva pune astazi azotul la indemana plantelor printr-un produs UNIC

Este cunoscuta presiunea pe care agricultorii o simt in ultima vreme in ceea ce priveste pretul ridicat al azotului si limitarea aplicarii formularilor conventionale pe parcursul perioadei de vegetatie, lucruri care, alaturi de alti factori de mediu, ii impiedica sa obtina rezultate maximizate de productie in culturile lor. Mai multe>>

Aplicarea corecta a ingrasamintelor granulate !

24-01-2024 Ingrasaminte / fertilizanti

Aplicarea corecta a ingrasamintelor granulate !

Aplicarea corecta a ingrasamintelor granulate este o veriga esentiala in tehnologia de cultivare intensiva a plantelor. Erorile de aplicare trebuie evitate intotdeauna pentru a maximiza potentialul de productie si pentru a distribui in mod optim nutrientii. Mai multe>>

Sfaturi despre cum sa depozitati in mod corect ingrasamintele

07-12-2023 Ingrasaminte / fertilizanti

Sfaturi despre cum sa depozitati in mod corect ingrasamintele

Ingrasamintele sunt foarte sensibile la factorii de mediu. Daca respectati cateva reguli de baza, calitatea ingrasamantului nu va fi afectata si depozitarea se va face in conditii de siguranta. Mai multe>>

Utrisha™ N - biostimulatorul de eficienta a azotului a fost lansat de Corteva Agriscience in Romania

30-11-2023 Ingrasaminte / fertilizanti

Utrisha™ N - biostimulatorul de eficienta a azotului a fost lansat de Corteva Agriscience in Romania

Corteva Agriscience a lansat optimizatorul cu rol in eficientizarea nutrientilor Utrisha™ N in Romania, ca parte a portofoliului sau de produse biologice, pentru a satisface cererea tot mai mare de solutii sustenabile in agricultura. Desi produsul si-a facut debutul in Romania la sfarsitul acestui an, a fost prezent cu succes in Republica Moldova in ultimul an, cu planuri de extindere incepand cu anul 2024. Mai multe>>

Minimizarea riscurilor in cazul fluctuatiilor de pret la ingrasaminte - lectia ultimilor ani

12-07-2023 Ingrasaminte / fertilizanti

Minimizarea riscurilor in cazul fluctuatiilor de pret la ingrasaminte - lectia ultimilor ani

In ultimii doi ani ingrasamintele azotoase au inregistrat fluctuatii de pret fara precedent. Principala cauza pentru acesta evolutie a pretului ingrasamintelor este pretul volatil al gazelor naturale care reprezinta cel mai mare factor de cost in productia de ingrasaminte azotoase. Mai multe>>

CICh Navodari va investi intr-o noua instalatie de granulare pentru ingrasaminte organo-minerale

25-04-2023 Ingrasaminte / fertilizanti

CICh Navodari va investi intr-o noua instalatie de granulare pentru ingrasaminte organo-minerale

Combinatul de Ingrasaminte Chimice (CICh) Navodari, singurul producator roman de fertilizanti si biostimulatori profesionali, a inregistrat o cifra de afaceri de 300 de milioane de lei in 2022, in crestere semnificativa fata de anul precedent. Rezultatul s-a datorat cererii in crestere de ingrasaminte, CICh fiind singurul combinat din Romania care si-a mentinut capacitatea integrala de productie in ultimii ani. Mai multe>>

Mihai Anitei preia functia de director general al Combinatului de Ingrasaminte Chimice (CICh) Navodari

27-03-2023 Ingrasaminte / fertilizanti

Mihai Anitei preia functia de director general al Combinatului de Ingrasaminte Chimice (CICh) Navodari

Combinatul de Ingrasaminte Chimice (CICh) Navodari, singurul producator roman de fertilizanti si biostimulatori profesionali, l-a numit in functia de director general pe Mihai Anitei, fost country manager al grupului agricol elvetian Ameropa. Principalul sau obiectiv va fi dezvoltarea productiei de fertilizanti a combinatului din Navodari, pentru a reduce dependenta fermierilor romani de importuri de ingrasaminte. Mai multe>>

Cum alegem un ingrasamant granulat de calitate?

13-03-2023 Ingrasaminte / fertilizanti

Cum alegem un ingrasamant granulat de calitate?

In contextul actual, cand costul ingrasamintelor are o pondere semnificativa in costul total al infiintarii unei culturi, majoritatea fermierilor au tendinta de a pune pe primul loc pretul cat mai mic al produsului comercial ca si criteriu de alegere, de multe ori in detrimentul calitatii. Mai multe>>

Kinsidro Nutri – Un fertilizant foliar unic

11-03-2023 Ingrasaminte / fertilizanti

Kinsidro Nutri – Un fertilizant foliar unic

Anul acesta Corteva Romania a lansat produsul din categoria EC fertilizer - KINSIDRO™ NUTRI. Pe o piata in continua dezvoltare, compania abordeaza aceasta problema intr-un mod diferit. Mai multe>>

Cresterea eficientei fertilizarii prin luarea de decizii corecte!

26-01-2023 Ingrasaminte / fertilizanti

Cresterea eficientei fertilizarii prin luarea de decizii corecte!

Temperaturile neobisnuit de ridicate din aceasta perioada a anului in mai toate regiunile agricole din Romania au favorizat dezvoltarea uneori excesiva a culturilor de toamna. Aceasta stare de vegetatie continua implica si absorbtia mai multor elemente nutritive in aceasta perioada. Mai multe>>

Provocari pentru 2023: Producatorii agricoli trebuie sa isi imbunatateasca eficienta!

11-12-2022 Ingrasaminte / fertilizanti

Provocari pentru 2023: Producatorii agricoli trebuie sa isi imbunatateasca eficienta!

Pentru a face fata provocarilor actuale si din viitor, este necesara cresterea eficientei in agricultura, ceea ce inseamna ca fermierii trebuie sa produca mai mult si de o calitate mai buna pe fiecare metru patrat, subliniaza Csaba Éber, director general al Malagrow Romania, companie care comercializeaza ingrasaminte, biostimulatori si amestecuri de substrat. Este putin probabil ca preturile inputurilor agricole sa scada anul viitor, iar fermierii ar trebui sa tina cont de acest lucru atunci can... Mai multe>>