Alte animale

Cresterea viperelor pentru venin

ViperaCresterea viperelor pentru venin se dovedeste a fi una dintre cele mai profitabile afaceri la ora actuala, un gram de venin este mai scump decat un gram de aur (mai exact echivalentul a 80 de grame de aur) si o vipera produce cam 1,5 g de venin anual.

Citeşte mai departe...

Serpii Maicii Domnului

serpii-maicii-domnului-2 resizeIn fiecare an, in luna august, in postul Adormirii Maicii Domnului, cand crestinii praznuiesc Schimbarea la Fata (6 august) si Adormirea Maicii Domnului (15 august), un numar insemnat de serpi mici apar in jurul bisericii si a clopotnitei din localitatea Markopoulo, Grecia.

Citeşte mai departe...

Castorii din Sibiu au inundat o cultura de lucerna

castor resizeIn Romania, castorii au disparut din 1970, asa ca in anul 1996, mai multe familii au fost aduse din Germania, care spre bucuria oamenilor de stiinta, s-au adaptat imediat mediului din judetul Sibiu.

Citeşte mai departe...

Ultimul loc din lume unde traiesc urangutanii in libertate

orangutan 257637 367885 resizeSumatra (Indonezia) este singurul loc din lume unde specii rare de urangutani, rinoceri, elefanti si tigri inca vietuiesc impreuna. Este locul unde natura este inca la ea acasa. Dar totul va fi spulberat de buldozere daca nu se va intervenii pentru salvarea acestui habitat unic.

Citeşte mai departe...

Cresterea cerbilor in fermele agricole

doi-cerbi b resizePiata mondiala de carne de vanat continua sa cresca si este stimulata tot mai mult printr-un marketing agresiv.

Citeşte mai departe...