Depi International BV (1)

 Jules Derks (Purchase Manager)

 Depi International B.V. este o întreprindere tânără şi dinamică, care se specializează pentru achiziţionarea şi vânzarea purceilor Piétrain de calitate. Achiziţionare se realizează mai ales în Olanda. Vânzarea se face pe teritoriul Europei Centrale şi de Est. Este vorba mai ales de Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, Croaţia, Polonia şi Romania.

.

 

 

 

INTRODUCERE:

Societatea Depi International B.V. a fost fondată în iulie 2004. Atunci nemijlocit după acea, ce s-au deschis graniţele pentru transportarea animalelor domestice a ţărilor trecute mai sus. Depi vinde nu numai purcei, dar şi porcine pentru carne şi scroafe. Mai devreme vânzarea a asigurat Gebr. W. en J Derks (Fraţii W. şi J. Derks). A mers despre vânzarea consumătorilor în Germania şi Olanda. Actualmente are în competenţă vânzarea Jules Derks comerţ cu purcei şi porci.

Depi International B.V. este o întreprindere modernă şi cu tradiţie. Între cele mai importante ţeluri îi aparţin condiţiile bune pentru creşterea porcinelor. Cu bucurie livrăm grupe mai mari de purcei în calitatea bună şi în starea bună sănătoase. În caz, că aveţi interes de asemenea purcei, ne puteţi ori când contacta.

Proprietari şi totodată directori societăţii Depi International B.V. sunt Wil Derks şi Jules Derks. Wil Derks are în afară de Depi încă o întreprindere agrară în Ungaria. Jules Derks are pe lângă societate Depi încă o întreprindere cu scroafe în Olanda şi comercializează purcei şi porcine în Olanda şi Germania.

Oricare activităţi comerciale societăţii Depi International B.V. se desfăşoară sub denumirea comercială Depi. Toate activităţile se realizează în conformitate cu condiţiile generale a Uniunii comerciale Olandeze cu bovine. La fiecare livrare este eliberat certificat în Olanda de un veterinar autorizat.

Depi International B.V. are sediul în Valkstraat 28, Overasselt. În acest loc este concentrată achiziţionarea şi vânzarea. Totodată aici se desfăşoară toată administraţia.

 

ACHIZIŢIONAREA:

Cunoştinţele referitoare calitative a purceilor le primim prin practică din anul 1988. În acest an Jules Derks a fondat întreprindere cu scroafe. În această întreprindere deja atunci se creşteau purcei Piétrain şi pentru acea logic a fost locul de desfacere Germania. În ani trecuţi au reuşit în Germania să construim o reţea deasă de desfacere. Se vând nu numai purcei din întreprindere proprie, dar se vând şi purcei a mulţilor colegi, care cresc scroafe şi acum consumătorilor stabili din germania.

Depi International B.V. cumpără în Olanda purcei de calitate determinate spre vânzare pe teritoriul Europei Centrale şi de Est. Se cumpără direct de la crescători de scroafe, la fel se cumpără de la comercianţi. La încărcarea purceilor în totdeauna este prezent cineva din societate Depi, că să asigure o bună alegere de la crescătorii sau exportator. Purcei încărcaţi sun atunci de calitate. Depi plăteşte pentru ele ori crescătorului sau vânzătorului. O selecţie bună pe loc ajută evitarea eventualelor neînţelegeri care pot apărea pe parcurs.

Depi cumpără de regulă o cantitate mai mare de purcei de un fel. Diferiţi consumători solicită diferite specii de purcei. Fiecare piaţă solicită, ca purcei cumpăraţi dacă este posibil să fie de o specie. Uneori cumpărători vecini solicită mai multe livrări în grupe mici. Dacă este posibil în acel caz combinarea cumpărării de la diferiţi crescători sau furnizori pentru diferiţi consumători, se poate negocia şi pentru grupe mai mici de purcei un preţ avantajos. Calitatea şi uniformitatea purceilor în acest caz este mai importantă decât cantitatea totală cumpărată.

Încărcarea animalelor se face mereu prin procedeul neschimbat, la care este prezent în Olanda veterinar autorizat. Veterinarul controlează, dacă camionul a fost curăţat şi dezinfectat. Mai departe veterinarul controlează starea sănătăţii purceilor. Acest control se face potrivit semelor exterioare a purceilor, ca şi pe baza statutului sănătăţii a întreprinderi, din care purcei provin. Dacă totul este în ordine, întocmeşte veterinarul pentru livrare certificat şi purcei pot fi transportate. Cu fiecare livrare se expediază certificat de export cu toate informaţii necesare.

 

VÂNZAREA:

Depi lucrează în toate ţările cu contacte locale proprie. Şeful de desfacere ţine contacte cu cumpărători. Totodată ajută la sosire purceilor şi intrarea în adăpost. În caz de necesitate este prezent şi mai târziu. Pentru Ungaria este Wil Derks, asociat Depi International B.V. Wil Derks comunică ungureşte, şi pe lângă cultivarea terenurilor se pricepe la purcei şi porcinelor pentru carne. În alte ţării se ocupă de aceste persoane independente. Toţi la fel foarte bine se pricep creşteri purceilor. Au avantaj, că pot comunica totdeauna cu cineva din ţara proprie, care vorbeşte limba voastră. Noi asigurăm livrările purceilor calitativ stabile (olandeze).

La cerere putem livra şi purcei SPF sau purcei cu vaccină specifică de exemplu MYCOPLASMA / PRRS sau APP.

Şeful desfacerilor în ţară respectivă este responsabil pentru livrările purceilor. Şeful desfaceri este întotdeauna prezent la descărcarea purceilor. Deja la descărcarea se poate stabili, dacă unul din purcei în cursul transportului s-a îmbolnăvit. La fel în acest caz imediat este clară calitatea, numărul şi starea sănătăţii purceilor livrate.

În afară de purcei la fel livrăm şi porcine. Este vorba de livrării aproape pentru toate abatoare din Ungaria. La fel în legătură de aceste puteţi contacta pe Wil Derks.

Când la 1. mai 2004 s-a deschis călătoria liberă a persoanelor şi mişcarea liberă a mărfurilor în noi ţării membre a EU, s-a deschis pentru societate Depi piaţa nouă. Mai târziu s-a arătat, că la fel ţările în afară EU profită din posibilitatea, care s-au descoperit după crearea şi mişcare liberă a bunurilor în EU. Depi are experienţe bogate cu vânzarea purceilor în ţării în cadrul EU. Mai mult actualmente am livrat purcei la fel în alte ţări, de exemplu în România, Bosnia, Croaţia sau Serbia şi Munte Negru.

Pentru asigurarea poziţiilor noastre financiare, am încheiat cu societatea de asigurare Atradius asigurarea creditului. Această societate de asigurare apreciază capabilitatea de plată a cumpărătorilor noştri. Dacă Atradius una din întreprindere evaluează ca întreprindere care se află în incapacitate de plată, suntem nevoiţi să livrăm numai după achitare.

 

CONTACT:

Depi International B.V.

Valkstraat 28

6611 KW Overasselt

Olanda

Telefon mobil +31(0)65-338 92 85

Telefon +31 (0)24-622 24 74

Fax +31 (0)24-622 29 41

E-mail info@depi.nl

Puteţi să ne contactaţi prin transmiterea e-mail, sau puteţi să ne sunaţi la telefon numărul trecut mai sus.

 

Wil Derks - director vanzari pentru Ungaria/Romania/Croatia/

(comunica ungureste)

E-mail: wjjderks@hotmail.com

Mobil 0036 -302 277 900

 

Noutati

Crescatorii isi pot sacrifica porcii in propriile gospodarii

12-11-2023 Porcine

Crescatorii isi pot sacrifica porcii in propriile gospodarii

Sustinerea cresterii traditionale a porcului in gopodarii si a proprietarilor de porci din mediul rural este o prioritate a Auroritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA). Cresterea, sacrificarea porcilor in gospodaria taraneasca si comercializarea acestora nu va fi interzisa. ANSVSA transmite romanilor ca isi vor putea sacrifica fara probleme porcii inainte de Craciun, in propriile gospodarii. Mai multe>>

EFSA si Romania se implica pentru al patrulea an consecutiv in campania de stopare a Pestei Porcine Africane

23-05-2023 Porcine

EFSA si Romania se implica pentru al patrulea an consecutiv in campania de stopare a Pestei Porcine Africane

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) colaboreaza cu Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) si in anul 2023, in campania europeana de sprijinire a luptei impotriva pestei porcine africane (African Swine Fever/ASF). Mai multe>>

PPA in Romania: mai sunt active 47 focare de Pesta Porcina Africana

03-11-2022 Porcine

PPA in Romania: mai sunt active 47 focare de Pesta Porcina Africana

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor - ANSVSA informeaza ca in data de 02.11.2022 mai sunt active 47 de focare PPA, dintre care 44 de focare la nivelul gospodariilor populatiei si 3 focare la nivelul exploatatiilor comerciale, dupa cum urmeza: Mai multe>>

Focar de pesta porcina africana la o ferma din jud. Timis

15-10-2022 Porcine

Focar de pesta porcina africana la o ferma din jud. Timis

In seara zilei de 11.10.2022 a fost confirmata prezenta virusului pestei pocine africane (PPA) intr-o ferma cu un efectiv de 39.191 de porcine, din localitatea Parta, judetul Timis, apartinand SC SMF Romania SRL. Imediat dupa notificarea suspiciunii de catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis, serviciile veterinare au intervenit de urgenta si au plasat ferma sub supraveghere oficiala. Mai multe>>

EFSA: Pesta Porcina Africana - Detectare, Prevenire, Raportare

01-08-2022 Porcine

EFSA: Pesta Porcina Africana - Detectare, Prevenire, Raportare

PPA este o boala devastatoare care afecteaza porcii domestici si salbatici. Virusul este inofensiv pentru oameni, dar provoaca perturbari socio-economice in multe tari. Uniunea Europeana (UE) este cel mai mare exportator de porcine si produse de porc din intreaga lume, cu peste 5 milioane de tone exportate anual, ceea ce face ca aceasta sa fie una dintre cele mai importante activitati economice din sectorul agricol din Europa. Mai multe>>

Ingrasarea timpurie pentru carne a purceilor

22-02-2022 Porcine

Ingrasarea timpurie pentru carne a purceilor

Ingrasarea timpurie se numeste astfel fiindca incepe la o varsta mica a porcilor, la un timp destul de scurt dupa intarcare. Acest sistem se mai cunoaste si si sub numele de ingrasare rapida, sau ingrasare pentru carne, deoarece porcii supusi acestui fel de ingrasare ating greutatea de sacrificare intr-un interval de timp scurt si produsul principal obtinut in urma sacrificarii lor este carnea cu putina grasime. Mai multe>>

Comtim lanseaza pe piata noi game de produse

04-01-2022 Porcine

Comtim lanseaza pe piata noi game de produse

In urma cu 17 ani, Smithfield Romania punea bazele, in zona de Vest a tarii, a ceea ce avea sa devina un model de business sustenabil in zootehnie si industrie alimentara. Prin brandul Comtim, cele mai inalte standarde din industrie in ceea ce priveste siguranta alimentara sunt aplicate pe intregul lant de productie, din ferma in furculita, oferind astfel consumatorilor produse din carne de porc de calitate superioara. Mai multe>>

Unele particularitati in furajarea porcilor

26-11-2021 Porcine

Unele particularitati in furajarea porcilor

Cunoscand importanta furajarii in cresterea porcinelor, facem o sinteza asupra unor aspecte legate de alimentatia porcinelor si cu unele referiri in utilizarea nutreturilor combinate. Ponderea de peste 65% a costurilor in producerea carnii de porc reprezinta contravaloarea hranei, in deosebi in varianta utilizarii nutreturilor combinate furnizate de fabrici specializate sau a celor realizate in ferme, din cereale macinate, cu adaos de concentrate proteino-vitamino-minerale. Mai multe>>

Pesta porcina africana: campanie extinsa in noi tari

03-08-2021 Porcine

Pesta porcina africana: campanie extinsa in noi tari

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor isi intensifica eforturile pentru a opri raspandirea pestei porcine africane in Europa, prin extinderea campaniei #StopASF in alte noua tari. In vara anului 2020, Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor, a lansat in sud-estul Europei, o campanie majora care sa creasca gradul de constientizare pentru aceasta boala a porcilor. Mai multe>>

ANSVSA NU interzice cresterea porcilor in gospodarie

31-07-2021 Porcine

ANSVSA NU interzice cresterea porcilor in gospodarie

Ca urmare a informatiilor eronate aparute in presa, avand ca scop denaturarea situatiei reale, precizam urmatoarele: Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) NU interzice si NU limiteaza cresterea porcinelor in gospodariile populatiei din Romania. Mai multe>>

Pregatirea scroafelor in vederea fatarii

18-07-2021 Porcine

Pregatirea scroafelor in vederea fatarii

Pregatirea scroafelor gestante pentru fatare trebuie sa inceapa cam din luna a 3-a de gestatie, cand fetusii au o crestere mai intensa, dezvoltand scheletul si organele, necesitand mai multa hrana pe care o iau din sangele scroafei mame. In ultimele 10 zile dinaintea fatarii, scroafele devin foarte greoaie, deoarece purceii ajung aproape la greutatea pe care o au la data nasterii. Mai multe>>