12.000 de vizitatori la cea de-a XXIV-a editie a Targului Agromalim

646x404 resizeAjuns la cea de-a XXIV-a editie, Targul International de Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje – Agromalim, s-a desfasurat in perioada 12-15 septembrie 2013 la Expo Arad si a adunat 12.000 de vizitatori.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad si a reunit 250 de expozanti din Romania, Ungaria, Germania, Italia, Austria, Olanda, Polonia, si Bulgaria, care si-au prezentat oferta de produse si servicii pe o suprafata de 3.100 m² - spatiu interior si 25.000 m² - spatiu exterior, fiind ocupate, in totalitate, spatiile oferite de Complexul Expo Arad.

EXPO-ARAD resizeTargul a reusit sa isi reconfirme statutul de eveniment de referinta pentru agricultura romaneasca si euroregionala, dovedindu-si, prin participarea firmelor de profil din strainatate, si caracterul international.

Editia din acest an a Targului International de Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje – Agromalim 2013 a dorit sa prezinte o noua perspectiva europeana pentru agricultura si industria alimentara romaneasca. Ne bucuram de impactul pe care Agromalim a reusit sa il aiba printre expozanti si vizitatori. De asemenea, dorim sa multumim si institutiilor de profil de la nivel local si central, asociatiilor crescatorilor de animale si fermierilor, partenerilor care ne-au sprijinit in organizarea evenimentului”, a declarat Gheorghe Seculici, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad.

agromalim-2 b resizeDevenit deja un eveniment cu notorietate, Agromalim – unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Romania, a primit si sustinerea reprezentantilor cu putere decizionala de la nivelul Consiliului European. Astfel, Dacian Ciolos, comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala a salutat, prin mesajul transmis, contributia Targului International de Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje – Agromalim 2013, la dezvoltarea domeniului agricol, dar si a economiei din Romania.

 

3922483200 b6af65af45 resizePe parcursul celor patru zile, au avut loc intalniri de afaceri, prezentari de firme, conferinte tematice si intrevederi intre membrii asociatiilor de crescatori de animale si producatori agricoli. Toate acestea au reprezentat o buna oportunitate pentru expozanti si vizitatori de a-si stabili noi contacte, pentru informarea asupra ultimelor noutati din domeniu, promovare, lansare de noi produse si servicii, testarea pietei, dar si analiza concurentei”, a declarat Cimi Enache, managerul evenimentului.

 

MCP 4649 resizeCele XXIV de editii consecutive - Agromalim dau confirmarea unui eveniment de amploare. Insa AGROMALIM 2013 nu s-a limitat doar la parte expozitionala. Pe langa intalniri, conferinte si intrevederi ale specialistilor in agricultura, Agromalim 2013 a oferit si spectacol. Concursul – Cupa Aradului a taietorilor de lemne, expozitia de animale cu decernarea titlului de Miss Arad, programe artistice, dar si premii surpriza, toate acestea s-au numarat printre atractiile pe care organizatorii le-au oferit participantilor.

In editia din acest an a Targului International de Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje – Agromalim 2013 am încercat sa dam o alta nuanta a tot ceea ce a insemnat pana acum acest targ. In acest context, am devansat ceea ce reprezinta expozitia de utilaje agricole si animale, reusind sa oferim celor prezenti si parte de spectacol. Vom incerca si pe viitor sa fructificam ceea ce ne ofera centru expozitional EXPO ARAD, pentru a demonstra ca Aradul este un important pilon economic al tarii”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul Camerei de Comet, Industrie si Agricultura a judetului Arad.

 

Noutati

Error: No articles to display