Fermierii din Republica Moldova vor fi premiati vineri, 24 septembrie 2021, in cadrul Galei Pria destinata fermierilor moldoveni

Fermierii din Republica Moldova vor fi premiati vineri 24 septembrie 2021 in cadrul Galei Pria destinata fermierilor moldoveniPRIAevents va invita sa luati parte la unica Gala a Fermierilor din Republica Moldova in 24 septembrie 2021, un eveniment deosebit, care mai ales in acest an, in premiera, este conceput pentru a celebra si aplauda realizarile remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contributie semnificativa la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.


Multumim tuturor partenerilor nostri, care sustin astfel fermierii din Republica Moldova.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii si cresterii acesteia, dar si dezvoltarii fermierilor din Republica Moldova din acest an si puteti urmari LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor care vor avea loc on-site.

Partenerii evenimentului sunt: Kaufland Moldova, FinComBank, Smart Credit, Federatia Nationala a Fermierilor si Grawe Asigurari.

Dezbatem alaturi de fermieri, autoritati si companii conexe si gasim cele mai bune solutii pentru aceste momente de incercare, dar descoperim si oportunitatile pe care le pot avea.

Ceremonia de Premiere va avea loc la Radisson Blu Chisinau si va fi transmisa live pe Facebook PRIAEvents, dar si pe paginile partenerilor nostri. Cca 10,000 de oameni vor urmari acest eveniment.

Asadar, va invitam la unica Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova din acest an!

Printre temele foarte importante pe care le vom aborda enumeram:

    • Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultura – ferme, procesatori si producatori?
    • Care este bilantul pentru 2020? Cum prevedem ca va fi anul agricol 2021?
    • Cum ne putem pregati din timp ca sa fie un 2021 cu mai multe rezultate?
    • Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile in procesul de productie agricola
    • Agricultura bio. Se poate dezvolta mai repede?
    • Ce provocari si ce oportunitati sunt pentru agricultura in aceasta perioada?
    • Fondurile europene sau alte modalitati de finatare pentru fermieri
    • Ce spun consultantii si avocatii? Cum pot ajuta prin expertiza lor?
    • Cum sunt finantate fermele de familie si fermele mai mari din Republica Moldova?
    • Cum se face pregatirea fortei de munca in acest domeniu?
    • Rolul asociatiilor si clusterelor agricole
    • Cu ce provocari se confrunta fermierii romani in agricultura? De ce aunevoie pentru a-si creste afacerile?
    • Care sunt povestile lor de succes? Cum au invatat sa faca business si cum ne pot impartasi din experienta lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor sa inceapa un business in sectorul agricol?


Premiile recunosc si recompenseaza excelenta, incurajeaza inovarea si creeaza un mediu de lucru care inspira creativitatea si schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de munca, implicarea in comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultura.

Pentru castigatori, primirea unui astfel de premiu, mai ales in aceasta perioada, cand activitatea fermierilor este una de importanta cruciala, este un moment foarte special.

Ceremonia Pria Gala Fermierilor din Moldova este un eveniment major pentru agricultura si o sarbatoare a tot ceea ce este minunat in agricultura moldoveana.

Acest eveniment face parte din seria evenimentelor de success organizate de catre PRIAevents in Republica Moldova si Romania.

Mai multe detalii veti gasi pe www.priaevents.ro, iar pentru inregistrarea la eveniment in sala, completati, va rugam: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-din-republica-moldova-la-radisson-blu-leogrand/ 

Pentru vizionare online, completati, va rugam: https://priaevents.ro/inregistrare-online-gala-fermierilor-din-republica-moldova-24-septembrie-2021/ .

Gala Pria 2021 destinata fermierilor moldoveni

  

Noutati

Error: No articles to display