Un concept original semnat Mullen, Biosfera Agrii 2023 construieste comunitati prin ochii naturii

Un concept original semnat Mullen Biosfera Agrii 2023Echipa Mullen Romania propune un creative BTL twist: transformarea formatului conventional de conferinta anuala intr-o veritabila expozitie de arta interactiva, un eveniment recurent ce contribuie la crearea unui mediu propice de business & networking in industria agri.

In luna noiembrie, Agrii Romania, lider in distributia de produse si servicii agronomice pentru micii fermieri si producatorii profesionisti, a fost gazda Bisofera Agrii 2023, un concept original semnat Mullen. Acesta s-a transformat intr-un eveniment de amploare dezvoltat prin serviciile de BTL ale agentiei de brand experience care ofera solutii si activari multi-channel si multi-senzoriale.

Organizat in centrul Romaniei, evenimentul Agrii de la Poiana-Brasov (14-16 noiembrie 2023) reprezinta primul pas in directia stabilirii unei traditii de intalnire a specialistilor fitofarmacisti din Romania. Biosfera a fost gandita ca un spatiu profesionist care sa aduca impreuna peste 500 de experti din domeniul agricol, oferindu-le o platforma de schimb de idei, expertiza si inovatie. Biosfera Agrii este mult mai mult decat un eveniment – este o comunitate dedicata iubitorilor de natura si specialistilor care lucreaza pentru o agricultura durabila.

Biosfera Agrii 2023 a reprezentat un moment remarcabil pentru noi. A fost o calatorie captivanta in inima comunitatii de fitofarmacisti, un spatiu viu si plin de inspiratie unde legaturile umane si schimbul de idei au prins viata. Echipa Mullen ne-a transformat viziunea in realitate si a reusit sa creeze un eveniment ce a intrecut asteptarile. Suntem incantati sa vedem cum Biosfera Agrii a depasit statutul de conferinta si a devenit o experienta memorabila pentru participanti. Fiecare detaliu a fost gandit pentru a sublinia intr-un mod cu totul special legatura profunda dintre Agrii, comunitate si dragostea comuna pentru natura. Multumim tuturor participantilor, partenerilor si echipei Mullen pentru contributia lor esentiala la aceasta reusita. A fost o experienta memorabila si, cu siguranta, vor mai urma si altele”, a spus Monalisa Ungureanu, CEO, Agrii Romania.

 

Un concept original semnat Mullen Biosfera Agrii 2

 

Prin expertiza diviziei de BTL Mullen, evenimentul desfasurat la Poiana Brasov a evoluat intr-o adevarata expozitie de arta interactiva, momente speciale si productii de exceptie, insufletite de natura si de Agrii. Organizarea evenimentului a fost un demers amplu, ce a gazduit momente captivante de discutii si prezentari, sustinute de reprezentantii Agrii si partenerii producatori. Locatia evenimentului a fost transformata printr-un decor inedit, folosind muschi natural pentru a crea o atmosfera autentica si pentru a marca apropierea de natura. Elemente vizuale impresionante, precum arcada Biosfera, standurile dar si corner-ul de podcast au adus o nota organica si autentica intregului decor.

 

Un concept original semnat Mullen Biosfera Agrii 3

 

Biosfera Agrii a fost mai mult decat organizarea unui eveniment de 500 de participanti. A fost un eveniment in care am imbinat cu succes servicii si competente de creatie si BTL, inspirati, de aceasta data, de natura. Am reusit sa transformam locatia printr-o suita de elemente de decor personalizate, aducand de fiecare data in prim plan conceptul central de dragoste pentru natura pe care se bazeaza Biosfera Agrii. Fiecare componenta a evenimentului (de la concept, key visual, invitatii, cartele de hotel personalizate, giveaways ancorate in concept si landing page personalizat de inscriere) a fost meticulos planificata. Productia evenimentului, montajul si momentele artistice speciale - toate au fost gestionate cu atentie si dedicare. A fost o provocare sa schimbam experienta unei conferinte intr-un eveniment subtil si de detaliu si abia asteptam urmatoarea editie Biosfera Agrii”, a spus Ana-Maria Stoica, BTL Manager, Mullen.

Plecand de la mantra brandului Agrii care sta sub semnul ii - inovatie si inteligenta -, evenimentul s-a remarcat printr-o serie de elemente unice de continut, format si set-up. O premiera in industrie a fost „studioul natural” de podcast, unde au fost invitati, rand pe rand, reprezentanti Agrii si partenerii sai, care au creat content live, alaturi de un moderator jurnalist.

Spatiul de expunere din zona de lobby a prins viata in cadrul evenimentului. Standurile partenerilor au imbinat elementele traditionale de promovare cu elementele de tip gazon si muschi natural, totul incapsulat intr-o adevarata biosfera - de la luminile arhitecturale, la panourile foto si prezentarile speakerilor. Un alt element special a fost utilizarea live streamingului cu multiple camere in momentul evenimentului. Ecranul central a oferit participantilor o vedere detaliata asupra prezentarilor, in timp ce ecranele laterale de tip butaforie au proiectat in paralel live streaming din sala, oferind dinamism evenimentului prin intermediul unei tehnologii de imagine in imagine. Abordarea aleasa a asigurat o experienta captivanta pentru toti participantii, indiferent de locatie sau perspectiva. Momentele speciale nu au lipsit, iar evenimentul a inclus un show impresionant de flair bartending si un concert al unui artist de renume din Romania.

Echipele implicate in proiect:

  • Agrii Romania: Marinela Neacsu (Marketing Director), Felicia Amzarescu (Marketing Manager), Roxana Costea (PR Manager), Adrian Dogaru (B2B Sales Manager).
  • Mullen: Andrei Basa (BTL Manager), Ana-Maria Stoica (BTL Manager), Ciprian Dumitru (BTL Executive), Silviu Antohe (Executive Creative Director), Vladi Paunescu (Group Creative Director), Dan Dragan (Senior Art Director), Alina Georgescu (Art Director), Alexandru Ranete (Graphic Designer), Mircea Solomiea (Graphic Designer).

 

Un concept original semnat Mullen Biosfera Agrii 4

 

Despre MullenLowe Romania

De 30 de ani in Romania, Mullen este o agentie integrata de marketing si comunicare, ce isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza ca challenger al modului de operare traditional in procesul de creatie si adopta un model de lucru bazat pe integrare si perspectiva holistica asupra comunicarii.

Produsul creativ semnat Mullen este gandit mai degraba ca o solutie de business si nu doar de comunicare in parteneriatul cu clientii, prin gandire creativa, inovatie media si un customer journey care diferentiaza brandul clientilor nostri in peisajul intens competitional.

Mullen Romania face parte din reteaua internationala MullenLowe Global, una dintre cele mai mari retele de comunicare la nivel mondial, cu peste 90 de agentii in America, EMEA si APAC, unul dintre holdingurile Interpublic Group of Companies. In Romania, agentia face parte din Lowe Group, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare de pe piata.

Pentru mai multe informatii, vizitati romania.mullenlowe.com, pagina de Facebook Mullen sau pagina de LinkedIn MullenLowe Romania.

 

Despre Agrii Romania

Agrii Romania este unul din cei mai importanti jucatori pe piata agribusiness. Furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante si sfaturi tehnice, Agrii combina excelenta si inovatia cu cele mai recente cercetari, pentru a asigura fermierilor un raspuns la provocarile agricole de astazi.

Agrii valorifica profesionalismul agronomilor calificati pentru a oferi o expertiza si un sprijin inegalabil pentru sisteme agricole durabile si profitabile.

Valorile Agrii sunt cele alaturi de care stam si care ne motiveaza in fiecare zi sa ne atingem obiectivele, construind o comunitate de profesionisti in care cultivam viitorul impreuna ca oameni, proiectam viitorul prin inovatii permanente, construim valoare adaugata parteneriatelor si o facem cu integritate.

Agrii Romania face parte din grupul irlandez Origin Enterprises PLC, care a luat fiinta in 1890 (IAWS- Irish Agricultural Wholesale Society), si isi trage radacinile din transferul cunostintelor agronomice si consilierea fermierilor pentru a sprijini productia agricola. Strategia Origin este aceea de a oferi solutii agronomice performante la nivel de ferme. Grupul irlandez Origin Enterprises PLC activeaza in 5 tari: Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Brazilia, iar in Europa: Polonia si Romania.

Cu o cifra de afaceri de 2,3 miliarde de euro, peste 2700 de angajati, 99 de puncte de distributie si peste 48.000 de clienti, Origin Enterprises PLC se detaseaza ca fiind un lider important pe piata internationala de agribusiness.

 

Noutati

Patria Bank ofera in parteneriat cu Agrii solutii pentru fermierii care au nevoie de finantare

09-04-2024 Credite agricultura

Patria Bank ofera in parteneriat cu Agrii solutii pentru fermierii care au nevoie de finantare

Incepand cu aceasta luna, Patria Bank ofera in parteneriat cu Agrii solutii pentru fermierii care au nevoie de finantare pentru achizitia de inputuri agricole si obtinerea unor recolte bogate si profitabile. Prin acest parteneriat, Patria Bank si Agrii isi propun ca impreuna sa faciliteze fermierilor accesul la solutii de finantare care sa le sustina dezvoltarea sustenabila si durabila. Mai multe>>

Agra Asigurari anunta extinderea portofoliului de produse dedicate sectorului agricol

18-03-2024 Asigurari agricole

Agra Asigurari anunta extinderea portofoliului de produse dedicate sectorului agricol

Agra Asigurari isi mentine pozitia de lider pe piata asigurarilor agricole din Romania si anunta in exclusivitate extinderea portofoliului de produse. In cadrul conferintei de presa din data de 13 martie 2024, o parte din managementul local a prezentat evolutia sucursalei in cei 9 ani de activitate, tendintele si nevoile actuale din piata asigurarilor agricole in corelatie cu noile produse lansate, rezultatele financiare, precum si evolutia suprafetelor asigurare in Romania, dar si la nivel de g... Mai multe>>

100 de tineri fermieri au absolvit a V-a serie a programului “Tineri Lideri pentru Agricultura”

18-03-2024 Afaceri agricole

100 de tineri fermieri au absolvit a V-a serie a programului “Tineri Lideri pentru Agricultura”

In data de 14 martie a.c. Clubul Fermierilor Romani a celebrat absolvirea seriei V a programului “Tineri Lideri pentru Agricultura”. Acesta pregateste generatiile viitoare de tineri fermieri pentru a continua afacerile familiei, pentru asumarea rolului de lider in propriile afaceri si in comunitate, dar si pentru a participa activ la mai buna reprezentare profesionala a fermierilor in structurile administratiei publice din Romania si de la Bruxelles. Mai multe>>

Cel mai mare Targ din Romania, cu o traditie din 2010, exclusiv pe energii regenerabile, continua seria evenimentelor si in 2024

18-03-2024 Targuri si expozitii

Cel mai mare Targ din Romania, cu o traditie din 2010, exclusiv pe energii regenerabile, continua seria evenimentelor si in 2024

Situata intr-o pozitie de exceptie, aflata la confluenta a trei tari din regiune, Romania, Ungaria si Serbia, intre care s-au consacrat traditional multiple schimburi comerciale, editia din Timisoara a Targului RoEnergy Romania, Timisoara 2023, s-a bucurat de succes. Si in 2024, la RoEnergy vor fi prezente inovatii, furnizori de produse si tehnologii de ultima generatie din domeniile solar/fotvoltaic, energie geotermala, biomasa, biogaz, cogenerare, microhidroenergie, energie eoliana, stocare en... Mai multe>>

Inspiratie si inovatie la BioFEST 2024 - Cel mai mare festival dedicat tehnologiilor de protectia mediului si sustenabilitate!

13-03-2024 Targuri si expozitii

Inspiratie si inovatie la BioFEST 2024 - Cel mai mare festival dedicat tehnologiilor de protectia mediului si sustenabilitate!

Universitatea Nationala de Stiinta si Tehnologie POLITEHNICA Bucuresti, prin Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice, anunta cea de-a patra editie a BioFEST 2024. Cel mai mare festival dedicat tehnologiilor de protectie a mediului si descoperirilor in domeniul sustenabilitati va avea loc in perioada 28-30 martie 2024, in campusul UNSTPB. BioFEST este mai mult decat un simplu festival, este o punte catre viitor, aducand impreuna cele mai recente tehnologii, practici si solutii din industria... Mai multe>>

Saptamana aceasta se efectueaza plata ajutorului pentru legume in spatii protejate (2023-2024)

13-03-2024 Plati APIA

Saptamana aceasta se efectueaza plata ajutorului pentru legume in spatii protejate (2023-2024)

Legumicultorii inscrisi pentru ajutorul de minimis de 1.000 euro/1.000 mp/beneficiar, acordat pentru sustinerea productiei de legume in spatii protejate in perioada de extrasezon, vor primi banii cuveniti in aceasta saptamana. Mai multe>>

Cat ”cantareste” o afacere cu cantare industriale

13-03-2024 Afaceri agricole

Cat ”cantareste” o afacere cu cantare industriale

Grupul SILOBAG, prezent pe piata agricola din Romania din anul 2022 cu brandurile SILOBAG Romania si IulianCantar.eu, a inregistrat o cifra de afaceri de peste un milion de euro in anul 2023, din care mai mult de jumatate reprezinta cantarele produse si vandute in tara. Mai multe>>

Cererea care a salvat sezonul: Africa de Nord, Turcia, Italia si Grecia [EuroGrainExchange 2024]

07-03-2024 Intalniri si conferinte

Cererea care a salvat sezonul: Africa de Nord, Turcia, Italia si Grecia [EuroGrainExchange 2024]

In cadrul EuroGrainExchange 2024 - eveniment exceptional dedicat industriei de cereale din Europa Centrala si de Est, va avea loc masa rotunda cu tema "Cererea care a salvat sezonul: Africa de Nord, Turcia, Italia si Grecia", in data de 11 Aprilie 2024, ora 11:30, la Radisson Blu Hotel Bucuresti. Printre subiectele abordate se regasesc: Concepul Mare Nostrum. Balcanii / Marea Neagra ca furnizor principal pentru Africa de Nord si Asia de Sud-Est. Tarile adriatice guverneaza afacerile de coaster. ... Mai multe>>

Turcescu: "APIA mentine acelasi ritm sustinut de autorizare a dosarelor eligibile, efectuarea platilor catre fermieri"

05-03-2024 Plati APIA

Turcescu: "APIA mentine acelasi ritm sustinut de autorizare a dosarelor eligibile, efectuarea platilor catre fermieri"

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, ieri – 04.03.2024, a autorizat la plata 4.670 beneficiari, cu o suma totala de 129.036.691,46 lei, astfel: 29.838.330,83 lei de la Bugetul National (BN); 95.177.957,18 lei din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA); 3.353.158,66 lei din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR). Mai multe>>

Corteva Agriscience a acordat un grant in bani pentru a sprijini persoanele cu dizabilitati in agricultura

05-03-2024 Stiri agricole

Corteva Agriscience a acordat un grant in bani pentru a sprijini persoanele cu dizabilitati in agricultura

Corteva Agriscience, compania internationala de cercetare si dezvoltare in domeniul agriculturii, angajata in transformarea peisajului agricol, a acordat un grant in bani proiectului care isi propune sa sprijine fermierii cu dizabilitati. Initiativa „Punem Agricultura pe Picioare", lansata de Alexandra Buliga, femeie fermier si antreprenor in cadrul societatii Baiagro din judetul Neamt, a obtinut sprijinul Corteva in cadrul programului de granturi educationale TalentA in 2023, destinat sa sustin... Mai multe>>

Incepe vizarea carnetelor de renta viagera

05-03-2024 Subventii agricultura

Incepe vizarea carnetelor de renta viagera

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, pentru obtinerea sumei de bani reprezentand renta viagera agricola aferenta anului 2023, rentierii vor solicita viza anuala, in perioada 01.03 - 31.08.2024, fie prin prezenta fizica la sediile Centrelor Judetene APIA, fie prin mijloace electronice de comunicatii sau posta/curier. Mai multe>>

Se amana startul Campaniei Cererilor de Plata pentru anul 2024

29-02-2024 Plati APIA

Se amana startul Campaniei Cererilor de Plata pentru anul 2024

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza potentialii beneficiari ca amana startul Campaniei de primire a Cererilor de Plata cu cel putin 2 saptamani. In acest moment se modifica legislatia europeana, in sensul modificarii/aprobarii Regulamentului (UE) nr. 2115/2021 opozabil Romaniei. Totodata, se asteapta de la Comisia Europeana (CE) derogarile privind conditionalitatea pentru GAEC 7 si GAEC 8. Mai multe>>