Transavia si Grupul Aaylex participa la Anuga, cel mai important targ agroalimentar international

Transavia si Grupul Aaylex participa la Anuga 2017 cel mai important targ agroalimentar internationalTransavia si Grupul Aaylex participa la o noua editie a targului Anuga, cel mai important eveniment dedicat industriei agroalimentare la nivel global. Evenimentul a debutat anul acesta pe data de 7 octombrie si va continua pana pe 11 octombrie, reunind la Köln peste 7,400 de expozanti din intreaga lume si mai mult de 160,000 de vizitatori.


Fiind unul dintre cei mai mari exportatori din Romania, Transavia participa pentru a cincea oara consecutiv la targul Anuga, cu stand propriu, alaturi de cei mai importanti producatori la nivel mondial.

Transavia participa la Anuga 2017 cel mai important targ agroalimentar internationalPrezenta la targul Anuga este o traditie de multi ani pentru Transavia, iar strategia de dezvoltare pe piata de export presupune si participarea la targuri si expozitii internationale de profil, in contextul in care peste 25% din productia realizata anual de companie ajunge in mai multe tari europene. Transavia participa ca de fiecare data cu stand propriu, afirmandu-si si aici pozitia de lider de categorie, editia din acest an aducand companiei ocazia de a prezenta noile ambalaje ale produselor Fragedo, care au la baza cele mai moderne tehnologii de ambalare, o investitie de 2 milioane de euro realizata de companie in anul 2016.

Prezenta din acest an este deosebita, compania investind intr-un concept atipic de stand propriu, puternic diferentiator: Natural Taste from the Mystic Transylvania. Conceptul introduce ideea de pui crescut cu grija in Transilvania, in fermele proprii, printr-o abordare grafica de exceptie realizata de Brandient.

Participarea la targul Anuga este o reconfirmare a activitatii pe care o realizam de mai bine de 26 de ani si a produselor noastre. Pentru a mentine de fiecare data cele mai inalte standarde, realizam investitii constante in tehnologii moderne, care sa faciliteze si fluidizeze procesul de productie.

Transavia participa la Anuga 2017Astfel, ne respectam promisiunea facuta catre consumatorii de pretutindeni,
Well Made in Romania, acum si mai puternic exprimata de noua comunicare sintetizata prin iconurile diferentiatoare, precum Siguranta asumata de familia fondatoare.
 declara Ioan Popa, presedintele Grupului Transavia.

Despre Transavia

Transavia este unul dintre cele mai reputate business-uri de familie romanesti, cu o experienta de peste 26 de ani pe piata, timp in care a devenit liderul local al industriei de carne de pui. Companie cu capital 100% romanesc, Transavia opereaza sustenabil cu un model de business integrat vertical pentru a oferi cel mai bun standard de alimentatie consumatorilor romani si de pretutindeni. Deschiderea permanenta spre inovatie in business a contribuit la succesul de care Transavia se bucura astazi, clasandu-se in topul celor mai valoroase companii din Romania. Calitatea produselor, precum si performantele atinse, au adus companiei Transavia titlul onorific de Furnizor al Casei Regale a Romaniei in anul 2006, precum si o serie de premii nationale si internationale. In prezent, Transavia are peste 2000 de angajati, 24 ferme de crestere a pasarilor si 4 ferme de productie vegetala, o fabrica de nutreturi combinate, 3 abatoare performante de ultima generatie si o fabrica de procesare a carnii. Fermele Transavia sunt localizate in 8 judete din Romania, in Alba, Cluj, Sibiu, Brasov, Timis, Mures, Harghita si Caras Severin, unde anual se produc peste 70.000 de tone de carne de pui. Produsele companiei se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si sunt prezente in majoritatea lanturilor de retail modern prin bradurile Fragedo si Papane. Peste 25% la suta din productia anuala a companiei merge pe piata de export, in mai multe tari europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania si Croatia.

 
 

CocoRico “Gusta viitorul” la Anuga 2017

CocoRico, brandul 100% romanesc al Grupului Aaylex, a participat la targul Anuga din Koln, cel mai mare si cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.

CocoRico la targul Anuga


Targul Anuga, desfasurat anul acesta sub genericul ”Gusta viitorul”, a gazduit 7.200 de companii din 108 de tari, expunand produse si preparate din carne, produse de morarit, panificatie si patiserie, produse lactate, dulciuri, conserve legume/ fructe si altele. Brandul CocoRico a fost prezent in cadrul standului Romaniei, desfasurat pe o suprafata de 1.000 mp.

Bogdan Grama, Directorul General al Grupului Aaylex, a declarat: In calitate de cel mai mare exportator de carne de pasare din Romania, suntem onorati sa fim ambasadorii brandului CocoRico si ai carnii de pasare de calitate, produse in Romania. Carnea de pui CocoRico se bucura de o recunoastere si apreciere a calitatii remarcabile din partea tuturor partenerilor. Participarea la targ ne ofera, la fiecare editie, posibilitatea de a consolida relatiile comerciale la nivel european si de a perfecta noi contracte, in diferite tari. Totodata, avem ocazia de a primi feedback direct din partea mai multor clienti, specialisti in domeniul carnii, care ne declara ca, in opinia lor, produsele CocoRico sunt superioare calitativ produselor provenite din multe alte surse. Suntem siguri ca, oferind constant consumatorilor nostri produse sigure, sanatoase, ei vor reveni sa aleaga aceleasi produse care le-au placut si in care au incredere.”

Carnea de pui CocoRico, de cea mai buna calitate, este apreciata de consumatorii din toata lumea:

    • Pentru ca acordam o grija speciala sigurantei. Carnea de pui CocoRico este produsa intr-un sistem integrat, astfel incat intregul lant alimentar poate fi controlat cu strictete, incepand de la hrana puilor, continuand cu modalitatea de crestere si conditiile de transare, ambalare, transport, care respecta cele mai inalte standarde de igiena si siguranta alimentara. Cartea noastra de vizita: multiplele certificari recunoscute la nivel mondial pentru sistemul de management integrat calitate - siguranta alimentului,: ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 22000:2005, IFS, BRC, BSCI, Halal, precum si certificarea speciala a sistemului integrat, sub marca SGS.
    • Pentru ca apa, hrana, grija si modalitatea de crestere a puilor influenteaza semnificativ si constant gustul, textura si calitatea carnii de pui. Puii CocoRico sunt hraniti 100% cu ingrediente vegetale, minerale si vitamine. Hrana se produce in propria fabrica moderna de hrana pentru pui, pe baza retetelor concepute special de nutritionistii Aaylex, pentru fiecare etapa de crestere a puilor. In tot procesul de crestere si abatorizare, utilizam doar apa pura, de cea mai buna calitate.
    • Pentru ca sistemul de refrigerare cu aer rece, alaturi de materialele speciale de ambalare pentru caserolele cu atmosfera protejata, ofera produselor CocoRico o durata de valabilitate de pana la 12 -14 zile, timp in care carnea isi pastreaza aceleasi proprietati nutritive si gustul deosebit. 

 

Noutati

Karate Zeon și Vertimec: alianța împotriva dăunătorilor

26-04-2024 Boli si daunatori

Karate Zeon și Vertimec: alianța împotriva dăunătorilor

Dăunătorii reprezintă o amenințare serioasă pentru plantele de cultură, având capacitatea de a provoca pagube semnificative și de a afecta recolta. Mai multe>>

Descoperă fungicidul de ultimă generație pe bază de triazoli – Revyona®!

26-04-2024 Fungicide

Descoperă fungicidul de ultimă generație pe bază de triazoli – Revyona®!

Revyona® este noul fungicid de încredere din grupa triazolilor, ce controlează o serie de boli des întâlnite la culturile de măr, păr, cireș, prun, piersic, cais, nectarin și vița de vie. Fungicidele pe bază de triazoli reprezintă o piesă de rezistență pentru fermieri în managementul rezistenței. Mai multe>>

Patria Bank ofera in parteneriat cu Agrii solutii pentru fermierii care au nevoie de finantare

09-04-2024 Credite agricultura

Patria Bank ofera in parteneriat cu Agrii solutii pentru fermierii care au nevoie de finantare

Incepand cu aceasta luna, Patria Bank ofera in parteneriat cu Agrii solutii pentru fermierii care au nevoie de finantare pentru achizitia de inputuri agricole si obtinerea unor recolte bogate si profitabile. Prin acest parteneriat, Patria Bank si Agrii isi propun ca impreuna sa faciliteze fermierilor accesul la solutii de finantare care sa le sustina dezvoltarea sustenabila si durabila. Mai multe>>

Cel mai mare terminal de transbordare a produselor agricole din Europa a fost finalizat la frontiera cu Ucraina

09-04-2024 Constructii, instalatii, echipamente

Cel mai mare terminal de transbordare a produselor agricole din Europa a fost finalizat la frontiera cu Ucraina

GRAMPET Group, liderul transportului feroviar privat de marfa din Romania, anunta finalizarea si inceperea testelor pentru cel mai mare terminal de transbordare a produselor agricole din Europa, in urma unei investitii de 10 milioane de euro. Situat la Dornesti (judetul Suceava), la frontiera cu Ucraina, noul complex dedicat transbordarii produselor agricole marcheaza un nou capitol in eforturile grupului de companii GRAMPET de a moderniza si eficientiza infrastructura feroviara din regiune si d... Mai multe>>

Cum sa imbunatatesti calitatea si cantitatea recoltei de rapita?

09-04-2024 Rapita

Cum sa imbunatatesti calitatea si cantitatea recoltei de rapita?

Imbunatatirea calitatii si cantitatii recoltelor poate reprezenta un real provocare pentru multi agricultori. Acest articol te va ghida prin procesul de alegere a soiului potrivit de rapita si tehnici eficiente de semanat si de ingrijire pentru a asigura elementele necesare cresterii si dezvoltarii a plantelor. In plus, vei descoperi sfaturi esentiale despre recoltare si depozitare, precum si despre ameliorarea solului pentru aceasta cultura. Mai multe>>

Noul fungicid pentru cereale Forapro® – Control superior al bolilor si productii mai mari

09-04-2024 Cereale

Noul fungicid pentru cereale Forapro® – Control superior al bolilor si productii mai mari

ADAMA Ltd., lider global in industria de produse pentru protectia plantelor, a anuntat lansarea pe piata din Europa a produsului Forapro®, noul fungicid pentru cereale cu spectru larg la T1, cu aplicabilitate in mai multe culturi, care ofera un control superior asupra tuturor bolilor majore de inceput de sezon. Mai multe>>

Ghidul proprietarului pentru prevenirea problemei de drenaj: sfaturi si solutii

09-04-2024 Constructii, instalatii, echipamente

Ghidul proprietarului pentru prevenirea problemei de drenaj: sfaturi si solutii

Un sistem de drenaj eficient este esential pentru orice proprietar de casa. In acest articol, vei descoperi importanta drenajului apelor pluviale, de la intelegerea problemelor cu care se poate confrunta un astfel de sistem, pana la solutiile privind prevenirea lor. De asemenea, te vei familiariza cu elementele unei astfel de infrastructuri si vei intelege rolul lor. Asadar, fa-ti timp pentru a citi acest articol pana la final, apoi pune in practica lucrurile invatate: Mai multe>>

Agra Asigurari anunta extinderea portofoliului de produse dedicate sectorului agricol

18-03-2024 Asigurari agricole

Agra Asigurari anunta extinderea portofoliului de produse dedicate sectorului agricol

Agra Asigurari isi mentine pozitia de lider pe piata asigurarilor agricole din Romania si anunta in exclusivitate extinderea portofoliului de produse. In cadrul conferintei de presa din data de 13 martie 2024, o parte din managementul local a prezentat evolutia sucursalei in cei 9 ani de activitate, tendintele si nevoile actuale din piata asigurarilor agricole in corelatie cu noile produse lansate, rezultatele financiare, precum si evolutia suprafetelor asigurare in Romania, dar si la nivel de g... Mai multe>>

100 de tineri fermieri au absolvit a V-a serie a programului “Tineri Lideri pentru Agricultura”

18-03-2024 Afaceri agricole

100 de tineri fermieri au absolvit a V-a serie a programului “Tineri Lideri pentru Agricultura”

In data de 14 martie a.c. Clubul Fermierilor Romani a celebrat absolvirea seriei V a programului “Tineri Lideri pentru Agricultura”. Acesta pregateste generatiile viitoare de tineri fermieri pentru a continua afacerile familiei, pentru asumarea rolului de lider in propriile afaceri si in comunitate, dar si pentru a participa activ la mai buna reprezentare profesionala a fermierilor in structurile administratiei publice din Romania si de la Bruxelles. Mai multe>>

eMAG Garden Shop, un one-stop-shop pentru casa si gradina

18-03-2024 Gradinarit

eMAG Garden Shop, un one-stop-shop pentru casa si gradina

Primavara aduce un nou shop-in-shop pe eMAG, dedicat pasionatilor de gradinarit. Fie ca sunt in cautarea unor accesorii pentru a amenaja un colt verde in apartament sau au inceput deja sa pregateasca gradinile pentru noul sezon, pe eMAG Garden Shop clientii pot gasi peste 160.000 de articole care provin din oferta eMAG si a partenerilor din Marketplace, de la unelte de gradina, mobilier de exterior piscine, gratare, hamace sau leagane. Mai multe>>

Produse biologice inovatoare introduse pe piata din Romania si Republica Moldova

18-03-2024 Eco / Bio

Produse biologice inovatoare introduse pe piata din Romania si Republica Moldova

Fermierii romani si moldoveni au pornit intr-o calatorie pentru a descoperi produse biologice inovatoare, prin participarea la evenimentul educativ organizat de compania internationala Corteva Agriscience de cercetare si dezvoltare in domeniul agricol, care introduce in 2024 aceste inovatii revolutionare in ambele tari. Peste 500 de fermieri si distribuitori din Romania si Republica Moldova s-au alaturat expertilor Corteva pentru a afla despre noile practici sustenabile, care isi au originile di... Mai multe>>