ENREG ENERGIA REGENERABILA – a doua editie si-a deschis portile

Prima zi de targ - plina de evenimente









 

Cea dea doua editie a targului international si a conferintei pentru energie regenerabila si eficienta energetica, ENREG ENERGIA REGENERABILA, si-a deschis oficial portile in ziua de 17 martie 2010. la EXPO Arad.

 

La ceremonia de deschidere au fost prezenti: Corneliu RADULESCU, Sef serviciu proiecte eficienta energetica ANRE; Dragomir RADENKOVICI, Consul General al Serbiei in Romania; Zsolt TARJANI, de la Agentia Maghiara pentru Investitii si Dezvoltarea Comertului; Nicolae GROSAN, Directorul General al Camerei de Comert si Industrie Arad; si Managerul REECO pentru Romania si Europa de Sud-Est, Avena GALL-TAMAS.

 

Peste 60 de expozanti din toate domeniile industriei de energie regenerabila si eficienta energetica si-au asteptat vizitatorii dupa ceremonia de deschidere. Pentru prima data la ENREG ENERGIA REGENERABILA®, microhidrocentralele şi biogazul se bucura de o atentie deosebita. Expozantii din aceste domenii isi prezinta produsele si serviciile pe Aleea Microhidrocentralelor si Strada Biogaz, o parte separata in cadrul spatiului expozitional, unde pot fi gasiti mai usor de vizitatorii de specialitate. Aleea Microhidrocentralelor va aduce la un loc expozanti din Republica Ceha, Austria, Bulgaria si Romania! Furnizorii cheie din domeniul microhidrocentralelor, ca VAP Hydro, care au livrat in ultimii cinci ani mai mult de 50 de unitati de turbine, sunt prezenti la eveniment.

 

In paralel cu targul a avut loc A II-a Conferinta Internationala pentru Eficienta Energetica in Constructii si Renovari in Romania si Europa de Sud-Est cu 90 de participanti din Austria, Ungaria si Romania. Conferinta s-a adresat arhitectilor, dezvoltatorilor, inginerilor, fabricantilor, comunelor, agentiilor energetice, firmelor imobiliare si de constructii, precum si oamenilor de stiinta, oferind posibilitatea de a intra in contact cu viitori parteneri de afaceri si de a se informa asupra viitoarelor posibilitati de investitii.

 

In cadrul intalnirii IBEF® International Business Exchange Forum, in Euroregiunea Dunare–Cris–Mures–Tisa, au sustinut prezentari personalitati precum: Dragomir RADENKOVICI, Consul General al Serbiei, Raluca CIBU BUZAC– Director Politici Regionale si Internationalizare, ADR Vest, Erno KISS, ArchEnerg Cluster de dezvotare Ungaria si multi altii.

 

Managerul proiectului, Avena Gall-Tamas a declarat: "Dupa spusele expozantilor, participantilor de la conferinta, pot declara ca in ciuda crizei financiare am putut obtine rezultate stralucite. Ma bucur foarte mult pentru acest succes si privesc plina de entuziasm spre urmatoarele doua zile ale expozitiei."

 

 

 

Szanto Timea,

Assistant Manager

 

Noutati

Error: No articles to display