Fermierii nu respecta programarile APIA

Fermierii nu respecta programarile din invitatiile primite bulversand activitatea APIA Arad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Centrul judetean A.P.I.A. Arad anunta ca pana la data prezentei, din cei 5878 fermieri programati sa depuna cererea de plata unica pe suprafata, s-au prezentat numai 4755 fermieri.

 

Precizam ca in fiecare zi, un procent de 20% din fermierii invitati nu respecta programarile stabilite de institutia noastra.

 

Consecinta fireasca a nerespectarii programarilor, astfel cum o cunoastem din experientele anilor anteriori, va fi aceea ca la depunerea cererilor de plata se vor inregistra mari aglomerari, intarzieri in procesarea informatiilor, tensiuni, unii din fermieri riscand sa nu ajunga sa depuna cererile numai in intervalul 15 mai – 11 iunie cu penalizari de 1% pentru fiecare zi de intarziere, sau chiar sa depaseasca perioada legala de depunere iar cererile sa fie respinse de la plata pentru acest motiv.

 

Rugam fermierii sa respecte intocmai programarile din invitatiile primite si sa se prezinte la centrul local A.P.I.A. la data si ora la care au fost programati pentru depunerea cererilor de plata unica pe suprafata.

 

 

 

DIRECTOR EXECUTIV, GHEORGHE ALDA

Noutati

Error: No articles to display