Colesterol stop

Bun pentru Ceausescu, si mai bun urmasilor lui, „Colesterol Stop” este un aliment medicament din Scrumbie de Dunare

 Satul ca sanatatea lui sa depinda de un pumn de medicamente, Nicolae Ceausescu a cerut cercetatorilor stiintifici sa gaseasca ceva care sa-l scape de ele.Dupa cum se stie, avea diabet si colesterolul marit. Se plictisise ca, zilnic, sa-si ia ratia de pilule, fiind convins ca aceste sunt, de fapt, chimicale care-i puteau afecta alte organe. Incepuse sa simta dureri la rinichi. Asa ca, mai multi specialisti ai Institutului de cercetari alimentare, condus de prof. dr. Gheorghe Mecinicopschi, au purces la o munca asidua spre a descoperi un aliment natural cu asemenea proprietati, care sa inlocuiasca dependenta sefului statului, zi de zi, de chimicale.

Somerul norocos

Cautarile n-au fost zadarnice, iar fericitul cercetator de la acea vreme s-a si vazut posesorul unui brevet de inventie inregistrat la OSIM, care n-a fost pus in aplicare niciodata.Pare poveste, dar s-a intamplat in Bucuresti, prin anii ’90. Nu putini erau aceia care spuneau, din convingere sau pentru motive personale ceva de genul „Ce bine era daca mai traia Ceausescu!” La o asemenea discutie, a fost martor si Cristian Aldea care-ar fi zis: „Bine, domnule, si eu il regret, dar mata de ce-o faci?” Din vorba-n vorba, cercetatorul anonim s-a confesat: „Pai daca mai traia, nu eram acum somer. Iar inventia mea s-ar fi produs si nu muream de foame. Acum, nu mai interesează pe nimeni.” Si ce inventie ai dumneata?, fu întrebarea domnului Aldea. Poate ma intereseaza pe mine. „N-ai dumneata atatia bani s-o cumperi!” Poate am, dar despre ce-i vorba? Si uite-asa, continuand discutia, cu gandul de a-l ajuta pe amaratul de cercetator ramas fara serviciu si dorind sa-i faca un bine, Cristian Aldea l-a rugat sa spuna cat cere pe ea. „1.000 de dolari, dar nu cred ca-i ai.” Si daca-ti dau banii pe loc, te-nvoiesti?, i-a mai zis Aldea. Au mers la notariat, au facut acte, iar omul s-a vazut cu banii ce l-au scos din foame, atunci cand nu mai spera sa obtina nimic pe inventia lui.

Reinventarea si crearea COLESTEROL STOP

In firma SC OLEOMET SA se munceste serios si se gandeste profund. La originea vechii inventii stau proprietatile Scrumbiei de Dunăre (Alosa Pontica), care intra din Marea Neagra in apele dulci ale Dunarii, sa-si depuna icrele, primavara, cam 30-40 de zile pe an. Doar atunci grasimile sale nesaturate au un maxim de principii active. Numai ca, inainte de 1989, inlocuitorul pastilelor pline de chimicale fusese gandit ca o conserva de scrumbie de Dunare in ulei de floarea soarelui. Specialist in uleiuri, directorul stiintific al SC OLEOMET SA, dr. ing. Andrei Gyemant, a avut o idee stralucita. De ce sa nu apeleze la cercetari de ultima ora, inlocuind uleiul de floarea soarelui cu uleiurile din germeni de porumb, din germeni de grau si din armurariu (primul cu importanta actiune hipocolesterolemianta, iar uleiul de armurariu are la bază silimarina, o componenta esentiala a medicamentelor de ficat si diabet), obtinute prin presare la rece, chiar de firma Oleomet, printre atatea alte uleiuri, la fel de bune si cu proprietati miraculoase pentru sanatatea oamenilor. Toate uleiurile au rostul lor si sunt dramuite in proportiile numai de autorii inventiei stiute si brevetate ca marca inregistrata.La noua inventie, gandita ca o conserva de Scrumbie de Dunare in uleiuri speciale, obtinute in exclusivitate pe piata romaneasca de OLEOMET, conserva botezata intre timp COLESTEROL STOP, si-au adus contributia mai multi cercetatori adevarati. Iar dosarul depus la OSIM avea un referat ce cuprindea rezultatele testarilor clinice efectuate la Institutul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice „Prof. dr. N. Paulescu”, diriguit de o autoritate in domeniul diabetologiei romanesti, Prof. Dr. C. Ionescu -Targoviste, care a si semnat documentul lamuritor. Referatul si calitatile produsului, cu recomandarile specialistilor poate fi gasit la urmatoarea adresa: 

Oleomet SA SRL, licenta brevetata la O.S.I.M. sub nr.120118, Bd. Schitu Magureanu nr. 27-33, et. 2, ap. 9, Bucuresti, sector 1, telefon 021.310.45.50, 0722.375.491, 0721.251.162, e-mail oleomet@totalnet.ro

Minunea lui Dumnezeu învinge colesterolul şi diabetul tip B

Cu mai multi ani in urma, rodul brevetului de inventie numit COLESTEROL STOP a aparut pe piata ca o adevarata minune a lui Dumnezeu. Un produs suta la suta natural, brevetat la OSIM, cum spuneam, cunoscut sub numele de COLESTEROL STOP. Un aliment-medicament ce reduce la zero colesterolul, scade greutatea corporala si are rezultate deosebite in tratarea Diabetului de tip B, adica cel de batranete. Diabetul de tip II, cum i se mai spune. Mai are si alte merite acest Colesterol Stop, asupra carora vom reveni.

Ce este COLESTEROL STOP-ul?

Un produs al firmei bucurestene OLEOMET SA, rezultat al cercetarilor mai multor specialisti romani. Putina lume stie ca isi poate regla colesterolul fara a folosi medicamente costisitoare ale industriei farmaceutice, ci consumand alimentul dietetic natural din scrumbie de Dunare si uleiuri din germeni de porumb, din germeni de grau si din armurariu sub licenta, denumit COLESTEROL-STOP. Nu intamplator, pescarii au cel mai scazut nivel al colesterolului si il mentin constant, intrucat alimentatia lor de baza este pestele. Totodată, studiile nutritionale au demonstrat ca uleiul din germeni de porumb are o marcantă actiune hipocolesterolemianta si este bine suportat de bolnavi.In cazul de fata, nu se are in vedere folosirea unor substante chimice de sinteza sau de alta natura, ca in industria farmaceutica, ci se produce inlocuirea in dieta dumneavoastra a grasimilor saturate cu grasimi nesaturate provenite din scrumbia de Dunare.

Ce este si ce face Scrumbia de Dunare?

Ea traieste in Marea Neagra si, in fiecare primavara, prin lunile aprilie-mai, deci timp de cam o luna si jumatate, maxim doua, intra din apa sarata a Marii Negre in apa dulce a Dunarii spre a-si depune icrele. Scrumbia de Dunare (Alosa Pontica)  este pestele cel mai gras, continutul de grasimi al muschilor sai fiind de peste 36%, odata cu intrarea ei in apa dulce spre a-si depune icrele. Practic, scrumbia de Dunare isi schimba metabolismul ca la o nastere. Este o sansa pe care Dumnezeu a dat-o scrumbiei de a-si modifica metabolismul, iar ea sa modifice metabolismul omului bolnav intr-unul de om sanatos, prin curatiarea peretilor vaselor de sange de colesterolul rau. Acest peste – Scrumbia de Dunăre - poate fi preparat in mai multe feluri: uscat, afumat, saramura sau in conserve. Firma producatoare il ofera insa, dupa o reteta brevetata la OSIM, ca produs dietetic complex sub denumirea de COLESTEROL-STOP.

Dificultatile anului 2009

Anual, pescarii din Delta Dunarii prind Scrumbia de Dunăre, iar firma o cumpara si prelucreaza la fabrica de conserve TULCO SA, din Tulcea, ori la o alta din Jurilovca (Unirea). Numai ca, din pacate, amandoua fabricile au dat faliment. Asa ca, in primavara care vine, managerul general al firmei OLEOMET SA, Cristian Aldea, este in mare incurcatura. Datorata faptului ca Scrumbia de Dunare are calitatile necesare reducerii colesterolului, luptei contra obezitatii si, mai ales, scaderii Diabetului de tip B, aceste scrumbii trebuie sortate si prelucrate rapid, la putine ore dupa ce au fost prinse. Cum fabrica TULCO SA din Tulcea şi fabrica din Jurilovca s-au desfiintat, producerea COLESTEROL-STOP in Romania a devenit dificila. Transportarea, dupa ce Scrumbia de Dunare a fost prinsa si selectata, la o fabrica din Bucureşti ar lua mai multe ore! S-au analizat consecintele, iar Consiliul de administratie, la care un cuvant greu au avut managerul general Cristian Aldea si directorul stiintific dr. ing. Andrei Gyemant, reputat specialist in producerea uleiurilor prin presare la rece, au propus o solutie salvatoare. E drept, salvatoare dar costisitoare! Mai ales in conditii de criza.

Jurilovca, singura solutie sanatoasa!

Urmeaza o discutie-negociere cu cei de la fabrica din Jurilovca si gasirea unei solutii. Fie ca acestia dau drumul iar la fabrica, sustinuti financiar si de catre firma OLEOMET SA, ori firma se vede obligata sa cumpere si sa reporneasca o sectie. Altfel, stocul de conserve aliment - medicament COLESTEROL-STOP este pe sfarsite si cumparatorii n-ar mai avea ce sa cumpere, cu ce sa se alimenteze si trateze.

Supli, fara Diabetul B si fara colesterol

Oricine se poate convinge de binefacerile alimentului medicament COLESTEROL-STOP, gasind pe site-ul www.colesterol-stop.ro mai multe date importante despre binefacerile acestuia la sanatatea fiecarui organism uman. Inclusiv raportul Institutului de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice „Prof. dr. N. Paulescu”, cu toate rezultatele constatate in urma testarii clinice a produsului, in baza caruia s-a acordat Brevetul de catre OSIM, raport care este sub semnatura unei somitati in diabetologia romaneasca - Prof. Dr. C. Ionescu-Targoviste, directorul institutului mai sus amintit, si a Dr. Eugenia Farcasiu.Colectivul de medici ai Institutului de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice „Prof. Dr. N. Paulescu, care a testat produsul il considera hrana ideala in alimentatia pacientilor obezi, cu dislipidemie, hipercolesterolemie cu modificare de ateroscleroză coronariana si periferica, fiind remarcate calitatile sale gustative deosebite.

Cura cu COLESTERTOL STOP si avantajele sale uimitoare

O conserva are 200 de grame si 832 de calorii. Iar pentru o dieta obisnuita a unui om este indicat sa nu se depaseasca 1.600 calorii/zi. Produsul dietetic Colesterol Stop contine 32% proteine, iar necesarul de grasimi va fi asigurat in exclusivitate, in acest caz, din consumul conservei, respectiv 832 calorii. Zilnic se deschide o cutie si se storc 2-3 felii de lamaie peste continutul ei. Se paseaza cu o furculita feliile de peste pana se obtine o pasta compacta. Se constata ca are un gust deosebit. In felul acesta, continutul conservei se consuma integral, pe parcursul unei zile, jumatate dimineata, iar cealalta jumatate dupa amiaza. Dieta poate fi completata cu o salata de legume sau fructe si 1-2 felii de paine prajita sau graham.Se obtin rezultate uimitoare, chiar incredibile. Dupa consumul unei singure conserve, se observa ca consumatorul devine satul si ca nu ii mai este foame aproape toata ziua. Fenomenul de satietate este extraordinar. Este bine ca tratamentul cu Colesterol Stop sa fie asociat cu sportul, in special inotul sau mersul pe bicicleta. Evident, nu uitati ca sunteti bolnav! Respectati tratamentul indiferent de tentatii.Desi scopul acestui produs-dietetic este scaderea colesterolului rau si a lipidemiei, se constata insa si o scadere apreciabila a greutatii corporale. Daca, dupa tratamentul cu alimentul medicament va veti hrani cu grija, aceasta scadere in greutate va ramane pentru totdeauna.O cura dureaza 20 de zile, iar in urmatoarele patru luni nu se mai repeta. Interval de timp in care nu s-au constatat accidente cardiace ori accidente cerebrale.Alimentul medicament Colesterol Stop poate fi consumat de catre oricine, dar in cazul bolnavilor el se livreaza si se foloseste numai pe baza recomandarii medicului internist, nutritionist sau cardiolog. El se asimilează in proportie de peste 98% si, pe timpul curei, este bine sa se consume ceaiuri laxative la intervale normale de timp. La firma producatoare, se poate adresa orice om interesat, pe e-mail: oleomet1@clicknet.roThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Cei care au consumat produsul Colesterol Stop au avut mai multe surprize placute, in special bolnavii de ateroscleroza, pacientii cu boli cardiovasculare, neurologice, hepatice, ulcere, boli gastrice, pancreatite, cei cu dereglari grave de metabolism, obezitate, diabet si, nu in ultimul rand, cei cu probleme la prostata sau chiar de potenta.

Ion Predosanu

Pestisani – 217.335, judetul Gorj

Mobil 0723-80.60.35


Noutati

Productia de acvacultura din UE bate pasul pe loc, in ciuda unei finantari considerabile

21-11-2023 Pesti

Productia de acvacultura din UE bate pasul pe loc, in ciuda unei finantari considerabile

Desi cadrul UE pentru promovarea dezvoltarii durabile a acvaculturii in statele membre s-a imbunatatit, finantarea mult mai mare pusa la dispozitie nu a adus rezultate concrete, avertizeaza Curtea de Conturi Europeana intr-un raport publicat recent. De fapt, se pare ca productia de acvacultura din UE a ramas pe loc.  Mai multe>>

Aspectele discutate de reprezentantii sectorului pescaresc cu ministrul agriculturii

13-07-2023 Pescuit

Aspectele discutate de reprezentantii sectorului pescaresc cu ministrul agriculturii

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin-Ionut Barbu, a primit miercuri, 12 iulie 2023, la sediul MADR o delegatie a Asociatiei Nationale a Producatorilor din Pescarie ROMFISH si a Patronatului Pestelui din Romania. Principalele teme ridicate au vizat: finantarile europene in contractele derulate prin POPAM, situatia terenurilor neconcesionate pe care sunt amplasate amenajari piscicole aflate in administrarea Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, tarifele apei si aut... Mai multe>>

O masura propusa de Comisia Europeana ingreuneaza inutil activitatea acvacultorilor

09-07-2023 Pesti

O masura propusa de Comisia Europeana ingreuneaza inutil activitatea acvacultorilor

Comisia Europeana risca sa sugrume acvacultura europeana, obligandu-i pe toti acvacultorii care produc peste 100 de tone de peste pe an sa le raporteze in Portalul Emisiilor Industriale. Propunerea e aberanta, avand in vedere ca exista subramuri din acvacultura - cum ar fi cresterea scoicilor - care nu doar ca nu genereaza emisii, dar le absorb pe cele din aer, transformandu-le in nutrienti importanti pentru mediul acvatic. Mai multe>>

Pescuitul de la Marea Neagra, in pericol de disparitie, sub noile propuneri legislative europene

12-05-2023 Pescuit

Pescuitul de la Marea Neagra, in pericol de disparitie, sub noile propuneri legislative europene

Razboiul din Ucraina a redus cu 80% cantitatea de peste recoltata de pescarii romani, din Marea Neagra. In plus, minele plutitoare si exercitiile militare ingreuneaza si mai tare accesul vaselor la zonele in care se afla stocurile de peste. Europarlamentarul Carmen Avram a solicitat Comisiei Europene sa tina cont de situatia delicata in care se afla sectorul romanesc, atunci cand va analiza planul national de actiune pentru protejarea si restaurarea naturii. Mai multe>>

Cadrul general de implementare a Programului pentru Acvacultura si Pescuit 2021-2027

15-03-2023 Pesti

Cadrul general de implementare a Programului pentru Acvacultura si Pescuit 2021-2027

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a postat pe site-ul insitutiei, in sectiunea Transparenta decizionala, un proiect de Hotarare de Guvern prin care se stabileste cadrul general de implementare a operatiunilor cofinantate din Fondul European pentru Afaceri Maritime, Pescuit si Acvacultura prin Programul pentru Acvacultura si Pescuit (PAP) 2021-2027. Mai multe>>

Carmen Avram: micii pescari de la Marea Neagra amenintati cu disparitia

24-01-2023 Pescuit

Carmen Avram: micii pescari de la Marea Neagra amenintati cu disparitia

Dezvoltarea haotica a zonelor de coasta, concurenta neloiala acerba a flotelor de pescuit din tarile vecine si inactivitatea din timpul pandemiei au adus pescarii romani la limita supravietuirii. Iar razboiul din Ucraina, care ii impiedica sa iasa in larg, le-ar putea da lovitura fatala. Mai multe>>

Comisia Europeana a aprobat Programul pentru Acvacultura si Pescuit 2021-2027 (PAP) al Romaniei

07-12-2022 Pesti

Comisia Europeana a aprobat Programul pentru Acvacultura si Pescuit 2021-2027 (PAP) al Romaniei

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a primit aprobarea Comisiei Europene privind Programul pentru Acvacultura si Pescuit 2021-2027. Alocarea financiara totala, pentru perioada de programare 2021 -2027 acordata Romaniei pentru acest program, este de 232.072.724,00 milioane euro, din care contributia UE reprezinta 162.450.905,00 milioane euro. Mai multe>>

Acord privind cotele de pescuit UE pentru 2022. Romania: 75 tone la calcan si 3442,50 tone la sprot la Marea Neagra

16-12-2021 Pescuit

Acord privind cotele de pescuit UE pentru 2022. Romania: 75 tone la calcan si 3442,50 tone la sprot la Marea Neagra

MADR, prin Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, informeaza ca s-a ajuns la un acord politic, in dimineata zilei de marti 14 decembrie, pentru stabilirea cotelor de pescuit ale Uniunii Europene. Astfel, in cadrul Propunerii de Regulament al Consiliului de stabilire a pescuitului pentru anul 2022 ale oportunitatilor pentru anumite stocuri de peste si grupuri de stocuri de peste, aplicabile in Marea Mediterana si Marea Neagra, Romania a reusit mentinerea cotelor de 75 ton... Mai multe>>

Controlul oficial in domeniile productiei pestelui si produselor din pescuit auditat de Comisia Europeana

05-10-2021 Pesti

Controlul oficial in domeniile productiei pestelui si produselor din pescuit auditat de Comisia Europeana

O echipa de experti ai Comisiei Europene, asistati de reprezentanti ai ANSVSA, a auditat, in perioada 20 septembrie – 1 octombrie, sistemele de control oficial in domeniile productiei si comercializarii pestelui si a produselor de pescuit. Misiunea a analizat structura organizatorica, capacitatea autoritatii competente, sistemele de control oficial implementate in sectoarele pestelui si produselor de pescuit, precum si modul de respectare al standardelor de performanta solicitatate de legis... Mai multe>>

CE propune posibilitatile de pescuit pentru 2022 in Marea Neagra si Marea Mediterana

17-09-2021 Pescuit

CE propune posibilitatile de pescuit pentru 2022 in Marea Neagra si Marea Mediterana

Comisia Europeana a adoptat astazi o propunere privind posibilitatile de pescuit pentru 2022 in Marea Mediterana si in Marea Neagra. Propunerea promoveaza gestionarea durabila a stocurilor de peste din Marea Mediterana si din Marea Neagra si respecta angajamentele politice asumate in declaratia MedFish4Ever si in Declaratia de la Sofia. Ea reflecta ambitia Comisiei de a realiza un pescuit sustenabil in aceste doua bazine maritime, in conformitate cu recent adoptata Strategie pentru 2030 a Comisi... Mai multe>>

Progresele inregistrate in directia pescuitului durabil in UE si posibilitatile de pescuit pentru 2022

10-06-2021 Pescuit

Progresele inregistrate in directia pescuitului durabil in UE si posibilitatile de pescuit pentru 2022

Ieri, Comisia Europeana a adoptat Comunicarea „Catre un pescuit mai durabil in UE: situatia actuala si orientari pentru 2022”. In conformitate cu obiectivele Pactului verde european, pescuitul devine din ce in ce mai durabil, sprijinind tranzitia catre un sistem alimentar sanatos si ecologic al UE si asigurand surse durabile de venituri pentru pescarii din UE, astfel cum se precizeaza in comunicare. Performanta socioeconomica a sectorului ramane buna, in pofida crizei provocate de coronavirus, i... Mai multe>>